Top 3 Managementboek

cover boek geluk op het werk

Maak ook jouw werkgeluk concreet!

Praktisch toepasbaar
Vernieuwend
Inspirerende praktijkcases

AL DUIZENDEN LEZERS GINGEN JE VOOR

Toegankelijk leesbaar

Praktijk Cases van
Hutten,
Riksja Travel,
S2M,
Experius

Kijk op de site voor nog meer organisaties die dit toepassen

Werkgeluk boek

‘Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!’

Dit boek haalde de top 3 van de bestsellerlijst top 100 van managementboeken.

Ben je liever gelukkig of ongelukkig op het werk? Grote kans dat je liever gelukkig bent. Maar wat doe je eraan als je ongelukkig bent op je werk en je geen idee hebt hoe je jouw huidige situatie kunt veranderen? Gelukkig kun je jezelf gewoon gelukkig trainen voor meer geluk op het werk. Als je de competenties ontwikkelt om geluk op het werk te vergroten, kun je ook je bedrijf meer laten floreren. Benieuwd hoe jij jouw eigen werkgeluk en die van anderen kunt beïnvloeden. Ontdek het in dit werkgeluk boek of kom naar een van onze evenementen!

Over de auteur van dit werkgeluk boek

‘Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!’

Veronique Kilian, werkgelukdeskundige, heeft jarenlange ervaring in het geven van trainingen, lezingen en workshops over geluk en werkgeluk. Zij vond gelukscompetenties die je helpen geluk te integreren in je werk. In dit boek beschrijft ze het door haar ontwikkelde ‘Feel, Fly, Flourish’- model om geluk te trainen. Het boek over werkgeluk bevat daarnaast een overzichtelijk stappenplan waarmee je geluk op het werk kan implementeren. Naast haar vele tips en oefeningen vind je bedrijfscases van organisatie waar  gelukscompetenties al worden toegepast. Haar boek stond behaalde een top drie positie op Managementboek en stond 81 dagen in de top 100.

Drs. Veronique Kilian

veronique kilian auteur geluk op het werk

Bob Hutten, directeur Hutten 

“Geluk als uitgangspunt voor ondernemerschap heeft mij ontzettend veel gebracht. Vele competenties die Veronique benoemt, zijn veel beter opgeschreven dan ik kan bedenken en zoveel mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke geluksliteratuur. Toch kan ik u verzekeren dat de energie die u losmaakt als u deze weg inzet nog meer resultaten gaat opleveren dan dat wetenschappers hebben opgetekend.”

Wat anderen zeggen over dit werkgeluk boek ….

...verfrissend en vernieuwend

Bert van Dam
Directeur HappyWe en geluksexpert

Ik dacht eerst: oude wijn in nieuwe zakken, maar niets is minder waar! De gelukscompetenties die Veronique beschrijft zijn heel verfrissend en vernieuwend. Daarbij geeft ze ook een zeer toegankelijke samenvatting van de geluksliteratuur. Ik raad dit boek van harte aan als je concreet aan de slag wilt met geluk in jouw organisatie.

...een betere economische en maatschappelijke performance

Marius Appelman
Directeur Riksja Travel

Dit boek laat zien dat geluk in bedrijven een maakbaar fenomeen is. De investeringen die je daarin doet, betalen zich uit in een betere economische en maatschappelijke performance.

Een echte eye-opener

Reinout Bosman
Consultant

“Geluk op het werk” is het tweede boek van de getalenteerde schrijfster Veronique Kilian. Ik heb het met veel plezier en groot genoegen gelezen. “Geluk op het werk” is de handleiding om te beproeven hoe belangrijk het is om geluk en werk met elkaar te verbinden. Want: ben jij gelukkig, straal je het uit en deel je het met anderen. Op zeer accurate wijze beschrijft, traint en begeleidt Kilian je door haar competenties en laat ze je tot de laatste pagina glimlachen van geluk.

Inspirerend helder en leerzaam

Cecilia Taminiau
Consultant

Op inspirerende wijze gaf Veronique Kilian een lezing over “Geluk op het werk”. Dit smaakte naar meer. Met plezier heb ik het gelijknamige boek gelezen. In heldere bewoording, onderbouwd met verschillende wetenschappelijke onderzoeken, zet Kilian een krachtig competentiemodel neer voor geluk op het werk. De combinatie van wetenschappelijke kennis, het duidelijke model en voorbeelden uit de praktijk maken het een waardevol boek. Op enthousiasmerende wijze neemt Kilian je mee op weg naar meer geluk op het werk. Alleen al het lezen draagt bij aan geluk.

.... een verdere verdiepingsslag

“In het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! worden heel mooi de gelukscompetenties beschreven.

De woordkeuze en de uitleg hierbij helpt je om een verdere verdiepingsslag te maken.”

Vivian Say
Chief Happiness Officer en Corporate Recruiter Kabisa

wat levert geluk op het werk op

10%

groei per jaar

70%

meer innovatie

25%

minder ziekteverzuim