Veronique Kilian, werkgeluksmaker

veronique kilian werkgelukdeskundige

Drs. Veronique Kilian

Drs. Veronique Kilian heeft Chinese voorouders en groeide van kleins af aan op in Nederland. Haar internationale achtergrond en haar verlangen om een allround fundament te leggen voor mens & organisatie inspireerde haar om af te studeren in Algemene Sociale Wetenschappen, met als specialisatie Intercultureel Management. Veronique’s passie ligt in het verhogen van persoonlijke effectiviteit van mensen in organisaties. Ze is bevlogen om inzicht, begrip en verbinding te scheppen die (cultuur)verschillen overstijgt en community learning mogelijk maakt.

Serieuze gesprekspartner voor management

Veronique Kilian traint en coacht management en medewerkers op het gebied van leiderschap, veranderingsmanagement en werkgeluk. Met haar jarenlange staat van dienst heeft Veronique een achtergrond opgebouwd in organisatieadvies, human resource management, training en (team)coaching. Ook is ze specialist op het gebied van persoonlijkheidstypologieën. Denk daarbij aan o.a. MBTI, Ennegram, Quinn, Human Dynamics en de AEM-Cube . Ze is socioloog met een psychologische verdieping die getoetst is in de praktijkervaring van organisatieadvies en HRM-projecten. Veronique vertaalt theorie en wetenschappelijke fundering naar praktisch toepasbare handvatten. Ze weet de harde en zachte kant goed te combineren en durft out-of-the-box team- en trainingsinterventies in te zetten als dit leidt tot beter resultaat. De afgelopen jaren heeft Veronique al heel veel bedrijven en organisaties verder geholpen.

Trainer, coach en teambuilder

Veronique is een enthousiaste, gedreven en ervaren trainer & (team)coach. Ze heeft een veelvoud aan tools paraat voor training, teambuilding en coaching die ze afgestemd inzet op wat de klant nodig heeft. Ze dringt snel door tot de kern waar het om gaat, en zet zodanig interventies in dat resultaat wordt behaald in zowel kleine als grote stappen. Ze werkt zowel op het niveau van het individu, het team en het (collectief) organisatieniveau. Veronique heeft oog voor de individuele ontplooiing in een groep en geeft daar op betrokken wijze inhoud aan. Ook weet ze op creatieve wijze iedere training en (team)coaching op maat te maken en te geven. Als transformatiecoach begeleidt zij mensen om in hun kracht te komen. En om belemmerende gedragspatronen te transformeren zodat ze – ook onder druk – in hun kracht blijven.

Auteur van managementboeken

Na meer dan 20 jaar organisatieadvies, HR-training en coaching besloot ze actief bij te dragen aan geluk op het werk. Zij geeft daarvoor regelmatig lezingen en trainingen. Ook publiceert ze over werkgeluk en schreef ze het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! Als teambuilder helpt zij teams om met plezier te werken en teamflow te ervaren. Hiervoor schreef zij het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog. Veronique interviewt leiders van organisaties over werkgeluk en schrijft regelmatig blogs over gelukscompetenties om best practices te delen.

Veronique hecht waarde aan vitalititeit en beoefent Martial Arts, Kundalini Yoga en de Chinese vitaliteitskunde Healing Tao.