Gratis 7-delige online training voor jou en je team in het corona tijdperk

#Corona #Covid-19 Vitaal blijven

De een vindt het wel fijn om even thuis de werken. Voor de ander vliegen de muur op je af. Hoe organiseer je je thuis front? Hoe organiseer je jouw sociale contacten, vooral als je opfleurt van samenwerken en werken met teams? Wat is thuiswerkgeluk als je onder grote druk staat? Hoe blijf je vitaal zonder sportschool? Hoe houd je verbinding met je team?

In deze tijd waarin zo veel mensen thuis moeten werken, waarin ondernemers, zorg instellingen en teams veel meer stress ervaren, wil ik je graag bijstaan. Want betekenisgeving is een belangrijke factor om co-creatie mogelijk te maken.

Energiemanagement

In eerdere blogs heb ik al tips gegeven, zoals Zo versterk je jouw immuun systeem en Activeer je Higher Brain bij stress en Het geheim van een gelukkige geest in een gezond lichaam en de 7 geheimen van energiemanagement. Maar nu gaat het om een bijzondere situatie, een wereldwijde crisis, waarin we gevraagd worden om elkaar te helpen. Als vitaliteitstrainer, coach, werkgelukdeskundige en teamcoach bied ik je daarom mijn kennis en ervaring online aan. Gratis.

Thuiswerkgeluk – jouw gratis online training

Waar gaan we op in in deze 7-delige online training? Zoals ik in iedere coaching werk, gaan we samen eerst kijken naar je doelen. Vervolgens naar concrete handvatten op basis van inzichten, die zijn gebaseerd op praktische oefeningen. Hieronder de onderwerpen die zeker aan bod komen. Heb je andere dingen nodig? Geen probleem? De online training is op maat voor jou. Kijk onder deze 7 punten naar kennis en ervaring waar we nog meer uit kunnen putten. Maar nu eerst:

  1. 10 praktische tips om thuis werken aangenaam en productief te maken
  2. Laat je brein voor je werken – zo kom je uit de stress-hersengolf in de inspiratie-hersengolf, Van Freeze/Flight/Fight naar Feel/Fly/Flourish
  3. Vitaliseren
  4. Positiviteitsresonantie
  5. Herstellingsvermogen
  6. Co-creatie
  7. Betekenisgeving

Ik kan me voorstellen dat er nog andere zaken zijn waar je meer over wilt weten. Als je met elkaar op de lip zit als gezin, hoe kan je dan als gezin leren terwijl je ook nog (moet) werken? Dat zijn tips en inzichten die komen uit een vak als Casemanagement.

Casemanagement? “Hoe kom je daar nu weer aan??” zul je je misschien afvragen. Jarenlang heb ik training gegeven in alle vakken die je maar kan bedenken. Ik heb ze hieronder voor je op een rij gezet:

Wil je gebruik maken van deze gratis online training? Of gun je het iemand anders? Geef hieronder je commentaar en / of tag iemand die je het graag geeft.

En wil je aub deze blog met jouw relaties hier op LinkedIn delen? Dat waardeer ik enorm en alvast enorm bedankt!

Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk 🙂

Warme groet,

Veronique Kilian

Maak jouw werkgeluk concreet

praktisch toepasbaar – vernieuwend én met praktijkcases

Deel dit bericht

Populair

Categorieën

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen