TheaterCOLLEGE

"De kunst van het liefhebben"

...De kunst van het liefhebben...

Valentijnsdag

Het Torenlaan Theater in Zeist is op zaterdag 15 juni het toneel voor het boeiende theatercollege ‘De kunst van het liefhebben’ over de successen en uitdagingen van liefhebben. Drs. Veronique Kilian is socioloog, auteur en relatiecoach en neemt je mee tijdens deze voorstelling op een humoristische reis in de intrigerende wereld van liefhebben. Ze laat zien hoe je gevormde karaktertrekken je in de weg kan staan en hoe je jezelf opent voor de lessen van liefhebben.

Liefhebben is volgens Veronique meer dan een emotie; het is een actie. In het theatercollege onthult ze de kunst van liefhebben, die volgens haar begint bij het koesteren van onszelf. “Vanaf het moment van geboorte leren we over liefhebben”, aldus Veronique. “Deze lessen leggen we vast als herinneringen door ons innerlijk kind, waardoor ze ons gedrag als volwassenen kleuren. Laat je meenemen door deze fasen en ga naar huis met waardevolle tips om liefhebben opnieuw kleur te geven.”

Tijdens dit theatercollege laat Veronique je kennismaken met de zes nieuwe karakterstructuren zoals de Volle Levensliefhebber, de Ontwapenende Krijger en de Gelukkige Bevrijder. Je krijgt tips hoe je dit eigen kan maken met geluksvaardigheden.

Veronique is zelf geïnspireerd door de kunst van tai chi en kung fu zwaardvechten, en ze deelt tijdens de lezing zelfs een korte demonstratie uit haar reis naar China. Mis deze unieke ervaring niet en ontdek hoe liefhebben een ware dans wordt!

Op 10 juni is Veronique, jarig. Dat valt op een maandag en daarom wil ze het weekend graag deze HAPPY BirthDay met jou delen. Wie nu het boek over geluk koopt bij haar, krijgt automatisch een kaartje voor dit theatercollege.  

Wat anderen zeggen

Het theatercollege is heel afwisselend, het zwaardvechten was heel bijzonder – Kelly

Ik was onder de indruk van de kwetsbaarheid, de kennis en kracht die op een humoristische te zien was – Adèle

De energie die vrijkwam uit het publiek en Veronique zelf was een bijzondere ervaring. Ik had nog nooit iemand zien zwaardvechten en daardoor ook nooit geweten dat er zoveel symboliek achter deze bewegingen zaten. (Thuis ook geprobeerd en nu is het zwembad lek 🫢) – Frank

Veronique zet je aan tot denken en je kunt van het gehele college genieten met een glimlach op je gezicht – Nikki

...ELOQUENT EN GESTRUCTUREERD, KUNDIG EN GEDREVEN

Walter-Markus

Walter Marcus
Eigenaar WARM-Advies

Veronique is een bevlogen spreker/trainer die haar positieve energie op aanstekelijke wijze weet in te zetten. Eloquent en gestructureerd, kundig en gedreven met een laagdrempelige en praktische aanpak.

"liefhebben kun je leren!"

De reis om te leren liefhebben...

Liefhebben is een werkwoord. De kunst van het liefhebben begint bij onszelf. Je leert al over liefhebben vanaf het moment dat je geboren wordt.

In dit theatercollege kan je de fases waarin we geleerd hebben om lief te hebben in een nieuw perspectief zien. Deze fases zijn geïnspireerd op de karakterstructuren. Karakterstructuren worden al gevormd als je jong bent: in de eerste zeven levensjaren. Wat je hier leert over liefde, neem je je hele verdere leven mee.  

Dit is je kans om je te laten inspireren om je kennis te verrijken, te ontspannen en moed te verzamelen om keuzes te maken die jouw liefhebben versterken

liefhebbende relatie & gelukkig ouder worden

Liefhebbende relaties zijn cruciaal om gelukkig oud te worden. Je krijgt in het theatercollege onder andere eeuwenoude Chinese inzichten die je helpen deze relaties te versterken en gelukkig oud te worden.  

Veronique reisde naar China om zich verder te verdiepen in de eeuwenoude vitaliteitslessen die hier in Nederland nog te weinig worden toegepast. En beoefende daar ook de kunst van het zwaardvechten waar ze tijdens het theatercollege een korte demonstratie in geeft.

Veronique trok de Chinese inzichten door naar de Kunst van het liefhebben.

Wat is het geheim? Ontdek het in dit theatercollege.

boek nu het theatecollege

voor maar 15 euro (exclusief administratiekosten)

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over de kunst van het liefhebben…

Door wie?

Drs. Veronique Kilian is socioloog en expert in werkgeluk en persoonlijkheid. Ze heeft drie boeken geschreven over teamcoaching, werkgeluk en leiderschap. Twee van haar boeken stonden in de top 10 van Managementboek. 

Veronique heeft 30 jaar ervaring in organisatieadvies, persoonlijke coaching en teamcoaching. Ze werkt veel voor zorginstellingen, de overheid en commerciële dienstverlening. In haar Chief Happiness Officer Podcast besteedt zij aandacht aan geluk, vitaliteit en leiderschap.

Veronique geeft je de highlights geïnspireerd op lessen die we leren als we onze karakterstructuren ontwikkelen.

...Positiever en gelukkiger

Ingrid-Slenders-Willems

Ingrid Slenders-Willems
Zorgmanager

Veronique is rustig, duidelijk en inspirerend. Ze liet ons af en toe heerlijk lachen. 

Wijsheid uit het oosten combineren met de kennis uit het westen...

Veronique vond de synergie tussen de wijsheid uit het Oosten en de kennis van het Westen. Toen ze 40 werd, nam ze het besluit om zich  te verdiepen in de wijsheid van de Chinese vitaliteitskunde, een reis via taoïstische meditaties en een reis langs beoefening van Chinese vechtkunst.

In 2014 werd ze gecertificeerd als associate tao instructor en in 2017 als instructor, en niet veel later ook als Mindfulness trainer.

Ze volgde trainingen bij tien verschillende tao trainers in binnen- en buitenland (België, Thailand en China) over taoïstische technieken om vitaal te blijven in deze tijd. 

Deze inspiratie heeft ze verwerkt in meerdere boeken over werkgeluk, teambuilding en creatiekracht.

Dit theatercollege is een uitgelezen kans om dit met jou te delen.

Zwaardvechten voor vitaliteit

De traditionele Chinese vechtkunst heeft symboliek, coördinatie en vitaliteitsoefening in zich. Veronique verdiepte zich in de Kung Fu en ging naar China om de Taoïstische Shaolin Kung Fu Zwaardvecht vorm te leren. 

Zes dagen intensieve training bracht in het Wuhan gebergte gaf, zelfs tijdens de training in de open lucht in hartje winter, meer vitaliteit dan in Nederland. 

Tijdens dit theatercollege krijg je dan ook een demonstratie van de Tai Chi met het Shaolin Kung Fu zwaard. 

...VERONIQUE IS BEVLOGEN, ZEER NAUWKEURIG IN HAAR ANALYSES EN EEN GEWELDIG MENS!

FCSI-werkgeluk-Veronique-Kilian-Frank-Veldhof-300x300

Frank Veldhof
Eigenaar bij Frank&Gastvrij en founding partner bij Ndorfine

Veronique is een geweldige coach, presentator en een vakvrouw. Ze is zeer gedreven om vanuit 25 gelukscompetenties met individuen of met groepen aan de slag te gaan om bewustwording te creëren rondom het thema “geluk op de werkvloer” en persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Naast het feit dat Veronique veel kennis heeft van de factoren die geluk beïnvloeden, is zij bevlogen, zeer nauwkeurig in haar analyses en een geweldig mens! Ik heb zowel persoonlijke coaching bij haar gedaan en wij hebben samen op het FCSI EMEA event een duo-presentatie gegeven. 

Meer informatie?

Niet naar de lezing, maar wel het boek over werkgeluk?

Koop het boek over gelukkig werkende teams? Klik hier:

Verjaardagsevent

Op 10 juni is Veronique, jarig. Dat valt op een maandag en daarom wil ze het weekend graag deze HAPPY BirthDay met jou delen. Wie het boek over Geluk of het boek over de Authentieke Dialoog bij haar aanschaft, krijgt automatisch het kaartje van dit theatercollege erbij! Het boek wacht op je aan het eind van dit theatercollege.

Wanneer: 15 juni 2024

Programma: 

19.30 Inloop 

20.00 theatercollege.

21.30 netwerkborrel 

Waar: Theater Torenlaan, Zeist,

Torenlaan 38, 

3701 VK, Zeist,

 

Verjaardagsevent

Op 10 juni is Veronique, jarig. Dat valt op een maandag en daarom wil ze het weekend graag deze HAPPY BirthDay met jou delen. Wie het boek over Geluk of het boek over de Authentieke Dialoog bij haar aanschaft, krijgt automatisch het kaartje van dit theatercollege erbij! Het boek wacht op je aan het eind van dit theatercollege.

Wanneer: 15 juni 2024

Programma: 

19.30 Inloop 

20.00 theatercollege.

21.30 netwerkborrel

Waar: Theater Torenlaan, Zeist,

Torenlaan 38, 

3701 VK, Zeist,

Over coach en trainer Veronique Kilian

Veronique traint en coacht management en medewerkers op het gebied van leiderschap, veranderingsmanagement en werkgeluk. Na bijna 30 jaar organisatie advies, HR training en teamcoaching besloot ze actief bij te dragen aan geluk.  Zij geeft regelmatig lezingen en trainingen, publiceert over werkgeluk en schreef het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!

Als transformatiecoach begeleidt zij mensen om in hun kracht te komen en om diepe belemmerende patronen te transformeren zodat ze – ook onder druk – in hun kracht blijven.

Drs. V. Veronique Kilian

tel:  06 20 621 673
email: contact@veroniquekilian.nl
of stuur me een Whatsapp bericht.

Veelgestelde vragen

Is Is het theater goed te bereiken?

Er is voldoende parkeerplaats voor je auto nabij theater Torenlaan in Zeist.

Wanneer krijg ik de boeken die ik heb besteld?

Als je boeken hebt besteld bij de lezing, dan liggen de boeken voor je klaar en kan je deze na afloop van de lezing mee nemen.

ik kan niet op 15 juni maar ik wil meer informatie

Je kan altijd contact opnemen met Veronique en je inschrijven voor de maandelijkse gratis masterclass die zij iedere maand online geeft. Meer informatie over andere thema’s zoals transformatie coaching, training en lezingen vind je op veroniquekilan.nl of trainjegelukscompetenties.nl

hoe kan ik ermee aan de slag, wat is er nog meer mogelijk??

Je bent van harte welkom op de retraite De Kunst van het liefhebben. Voor meer informatie en je plek reserveren: klik hier op Retraite 

hoe kan ik de opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow coach volgen?

Drie keer per jaar start een nieuwe groep met de opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en team-flow coach. Je krijgt hierbij drie boeken, 3 testen en een coachingsgesprek. Meer informatie vind je hier.

wordt deze theaterlezing vaker gegeven?

Deze theaterlezing is tot zover alleen te zien op 15 juni. Wel kan je deze theaterlezing boeken voor je eigen organisatie. Neem hiervoor contact op met Veronique.

 

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen