Referenties

Wat zeggen anderen over mijn diensten en opleidingen

WerkgelukdeskundigenLeidinggevendenIncompanyPersoonlijke CoachingLezingen/ Workshops

zij volgden de opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO)

… POSITIEF VERRAST

Merno-Scharloo.jpg

Merno Scharloo
Brandweer Brabant Zuid Oost

Ik had behoefte aan theoretische handvatten én een praktische insteek om aan de slag te gaan met werkgeluk. Werkgeluk is minder zweverig dan ik dacht. Het heeft me positief verrast dat ik nu echt van start kan gaan met wat ik geleerd heb. Ik ga naar huis met veel positieve ideeën, een overzichtelijk actieplan en nieuwe verbindingen met collega-werkgeluksdeskundigen.

… ZOVEEL VERDIEPENDE INFORMATIE UIT ALLERLEI INVALSHOEKEN

Gery.jpg

Gerie Groen
Oprichter en eigenaar CIEP Training & Coaching

Hoe kon ik zakelijk het werkgeluk integreren in mijn dienstverlening? Heel  inspirerend om zoveel verdiepende informatie te krijgen vanuit allerlei invalshoeken. De 25 gelukscompetenties als tegenhanger van “business as usual” waren eye-openers. En ik was positief verrast door de praktijkvoorbeelden.

… TOOLS VOOR WERKGELUK IN COACHINGSGESPREKKEN

Joyce-e1671358066684.jpg

Joyce Speijcken
(inmiddels) Chief Happiness Officer Insign.it

Chief Happiness Officer? Dat leek me gaaf. Maar was het wel iets voor mij? Door de persoonlijke testen en gesprekken en de coaching door Veronique kreeg ik steeds meer inzicht hoe ik mijn talenten kon inzetten en hoe ik de tools voor werkgeluk in mijn coachingsgesprekken kon toepassen. De gevarieerde leerstof en de voorbeelden van organisaties waar werkgeluk al werkt, is heel inspirerend!

… BEWUSTER GELUKSMOMENTEN SCHEPPEN

Dorine-van-der-Haas.jpg

Dorine van der Haas
Eigenaar Door’s Fashion

Sinds de opleiding creëer bewuster geluksmomenten in mijn (werk)leven. Het delen van onze ervaringen over werkgeluk en de praktische oefeningen hebben mijn geluksbewustzijn vergroot. Ik. Het ervaren van werkgeluk op inspirerende locaties vond ik echt super!

… EEN WERKGELUK-MINDSET

Robert-Weijts.jpg

Robert Weijts
RCWeijts Training en Advies

Wat is geluk nu eigenlijk? Ik kwam erachter dat dit voor mij te maken heeft met ‘mindset’. In de opleiding leerde de tools voor een werkgeluk-mindset. Het waren serieuze, praktische en humoristische trainingsdagen. Ik heb genoten.

… ZOWEL PERSOONLIJK ALS ORGANISATIE-WERKGELUK

Marieke-Brands.jpg

Marieke Brands
Brands Loopbaan Zaken

Ik koos voor de opleiding van Veronique omdat er zowel aandacht besteed wordt aan persoonlijk werkgeluk als aan organisatie-werkgeluk. Deze leuke mix, de toolkit en de uitwisseling met elkaar gaven me energie, inspiratie en motivatie. Ik ben al veel meer aan het floreren dan ik durfde te geloven!

… TOEGEVOEGDE WAARDE MET WERKGELUK

Blazien-de-Looff.jpg

Blazien de Looff
Eigenaar Bureau Drijf-kracht

Ik was al met werkgeluk gestart en wilde graag mijn kennis uitdiepen. In deze opleiding heb ik geleerd hoe ik met werkgeluk toegevoegde waarde kan leveren voor zowel de kandidaat als mijn opdrachtgevers. De bedrijfsbezoeken bij organisaties die werkgeluk al inzetten laten zien dat wat haalbaar is en hoe de groeifases om werkgeluk te implementeren zich ontvouwen.

… NEVER A DULL MOMENT

Fenna-Veenema.jpg

Fenna Veenema 
Office Manager en Chief Happiness Officer MediaCT

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging om weer iets nieuws leren. Tijdens deze opleiding heb ik handvatten gekregen hoe ik werkgeluk kan implementeren binnen MediaCT. Door de Authentieke Dialoog te leren faciliteren zijn mijn luistervaardigheden toegenomen. Mijn collega en ik zitten nu in het werkgeluk team. Ik heb genoten van de warmte, het enthousiasme en de humor. Never a dull moment!

… WERKGELUK BORGEN MET BEGELEIDING OP MAAT

Miranda-Scheffer.jpg

Mirande Scheffer 
Chief Happiness Officer Cogas 

Toen ik zocht naar een goede aanpak om werkgeluk te borgen, kwam ik terecht bij Veronique Kilian. Ik wilde niet het wiel opnieuw uitvinden en haar ervaringen met werkgeluk implementeren in onze Cogas organisatie. Ze sluit aan bij de nuchtere no-nonsense houding die we hier in Twente hebben.

Veronique is in staat om mij de structuur te bieden die ik zocht en werkgeluk concreet te maken met heldere handvatten. Ze haalt het beste uit mij. Samen zetten we nu “werkgeluk” op de kaart bij Cogas. We bouwen een fundament voor de lange termijn.

… EEN COMPACTE EN KRACHTIGE ONDERGROND

Vivian-Say.jpg

Vivian Say 
Chief Happiness Officer en Corporate Recruiter Kabisa

Veronique is een enthousiaste en energieke trainer/coach die goed kan meedenken over het corporate werkgeluk van ons bedrijf.

De opleiding is een compacte en krachtige ondergrond voor mijn functie als Chief Happiness Officer. Ik heb extra handvatten om werkgeluk te implementeren en te borgen. En met de Authentieke Dialoog heb ik geleerd dat je gevoelige onderwerpen luchtiger bespreekbaar maakt.”

… VEEL MEER IMPACT DAN VERWACHT

Simone-Pailer.jpg

Simone Pailer 
Chief Happiness Officer Centraal Planbureau

Door deze opleiding heb ik scherp inzicht gekregen hoe ik in de organisatie acties kan ondernemen die serieus genomen worden. Door de gelukscompetenties toe te passen is het effect vergroot. Ik heb ontdekt dat alles wat ik als CHO nu doe veel meer impact heeft. Dat had ik nooit verwacht!

Veronique is oprecht betrokken bij de mensen die ze coacht. Ze benadert alles met realisme en positiviteit. Ze bouwt met iedereen een persoonlijke band op, waardoor het effect van de training optimaal is. Veronique weet het beste uit je te halen. Als CHO kan ik nu nog meer van betekenis zijn voor mijn collega’s.

… DOELGERICHT AANSLUITEN EN ECHTE VERBINDING

Rashnu-Philips.jpg

Rashnu Philips
Software Engineer 

Ik vond een rol als Chief Happiness Officer wel bij mij passen. Hoewel ik in het begin sterke twijfels had aan mezelf, kreeg ik zeer positieve feedback van mijn werkomgeving toen ik mijn eerste activiteiten ondernam. Ik leerde door een doelgericht plan van aanpak structuur aan te brengen die aansluit bij de behoeften van de medewerkers. Tegelijkertijd ontdekte ik dat ik vrij gemakkelijk verbinding op een diepere laag kan creëren. Wat deze opleiding uniek maakt is de praktische toegepaste spiritualiteit en de brede organisatie-ervaring van Veronique. Ik heb haar ervaren als praktisch, gastvrij en kundig.

… WAT IK LEER KAN IK ECHT IMPLEMENTEREN IN ORGANISATIES

Nynke-Hoekstra.jpeg

Nynke Hoekstra 
Inzetbaarheidscoach 

De opleiding is goed opgebouwd. Wat ik leer kan ik écht implementeren in organisaties. Veronique brengt je tot een hoger niveau. Ze heeft veel kennis en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

… EFFECTIEF EN TOEPASBAAR IN ELKE PRAKTIJKSITUATIE

Lena-Hillenga-e1625244221956.jpeg

Lena Hillenga 
Trainer | Adviseur | Coach 

Werkgeluk is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Ik wilde graag op een goede en onderbouwde manier hiermee aan de slag. Ik heb geleerd om op een natuurlijke wijze structuur aan te brengen. Het persoonlijke maatwerk, de heldere literatuur en de deskundige supervisie bij casuïstiek hebben geholpen om werkgeluk effectief en toepasbaar te maken in iedere praktijksituatie. De Authentieke Dialoog zorgt voor diepgang waardoor je op een andere laag een gesprek kan voeren.  Genoten van de gastvrijheid, de heerlijke drankjes en de lunches!

… PRAKTIJKVERHALEN HELPEN WERKGELUK OVER TE BRENGEN

Bernadette-Kwaks.jpg

Bernadette Kwaks
Eigenaar Konsilo 

Voordat ik deze opleiding deed, vroeg ik me af hoe ik een onderwerp als werkgeluk goed kon overbrengen. De praktische verhalen over gelukscompetenties gaven me de ingangen hiervoor. De verbinding met de praktijk in combinatie met de handvatten maakt het geleerde toepasbaar. De training is op maat, want Veronique is een veelzijdige trainer.

… DE FEEL-FLY-FLOURISH METHODE WAS EEN EYE OPENER

Eva-van-Lent.jpg

Eva van Lent
HR Wellbeing Specialist bij Ingram 

Ik wilde leren om handen en voeten te geven aan werkgeluk en ontdekken hoe ik mijn bevlogen doorgeef. Dat is gelukt. Ik kan nu op mijn manier het werkgeluk ‘doorgeven’ naar mijn werkomgeving. De kleine groep maakte het voor mij heel toegankelijk en betrokken. Veronique is een bevlogen trainer en haar boeken zijn een mooi beginpunt.

… ERVARINGSMOMENTEN MAKEN HET INZICHTELIJK

Angelique-ter-Horst-Heijmans.jpg

Angelique ter Horst – Heijmans 
Docente / intervisor bij Fontys Hogescholen

Deze training heeft me geleerd hoe ik het thema werkgeluk vastpak vanuit mijn eigen bewoordingen. De ervaringsmomenten maken de gelukscompetenties inzichtelijk. Vanuit mijn werk als docente paste ik het al toe. Veronique neemt je mee in de meerwaarde van het thema werkgeluk.

… AUTHENTIEKE DIALOGEN HEBBEN HUN WAARDE BEWEZEN

Carina-Zarkema.jpg

Carina Zarkema
HR & Communicatie bij Laméris Group

Je kunt nog zoveel ideeën hebben, maar wanneer het niet gedragen wordt door de organisatie red je het niet. Ik kreeg inzicht hoe je kan starten binnen je organisatie met werkgeluk. De gesprekken die ik leerde te faciliteren via een Authentieke Dialoog hebben binnen de teams hun waarde bewezen. De toegang tot veel inspirerende podcasts & artikelen, de setting en de persoonlijke benadering waren voor mij pluspunten.

… WAT DIT KAN BETEKENEN VOOR JE TEAM!

Dianne-de-Haan-2.jpeg

Dianne de Haan
Gemeente Eindhoven, Financiële Bedrijfsanalyse

Ik vroeg me af of de opleiding voldoende zou aansluiten om bij de Gemeente Eindhoven toe te passen. De Authentieke Dialoog was een eye-opener. Wat dit kan betekenen voor je team! De opleiding heeft de onderlinge relaties in mijn team verbeterd. Ik kreeg niet alleen inzicht in de ‘valkuilen ’bij mezelf en collega’s, maar kon deze ook goed bespreekbaar maken. Veronique geeft de training in een fijne sfeer. Ze snapt waar ze over praat. Alles in 1 woord samengevat: HAPPY!

…meer in mijn kracht

Diana-Poortinga.jpg

Diana Poortinga
Examinator

Ik twijfelde of deze opleiding alleen toepasbaar zou zijn als HR deskundige, maar ik heb ontdekt dat de tools die ik heb geleerd ook toepasbaar zijn voor mij persoonlijk. 

Ik ben meer in mijn kracht gaan staan, het heeft me geholpen om diepere gesprekken te voeren en het gaf me richting om mijn werkgeluk te vergroten.

Ik zie dit certificaat als het krijgen van een rijbewijs: nu ga je het pas echt leren, door het in praktijk te brengen. Ik sta er open voor om mijn kennis en kunde toe te passen bij organisaties. 

… WAT DIT KAN BETEKENEN VOOR JE TEAM!

Dianne-de-Haan-2.jpeg

Dianne de Haan
Gemeente Eindhoven, Financiële Bedrijfsanalyse

Ik vroeg me af of de opleiding voldoende zou aansluiten om bij de Gemeente Eindhoven toe te passen. De Authentieke Dialoog was een eye-opener. Wat dit kan betekenen voor je team! De opleiding heeft de onderlinge relaties in mijn team verbeterd. Ik kreeg niet alleen inzicht in de ‘valkuilen ’bij mezelf en collega’s, maar kon deze ook goed bespreekbaar maken. Veronique geeft de training in een fijne sfeer. Ze snapt waar ze over praat. Alles in 1 woord samengevat: HAPPY!

Voeg je header hier toe

Carina-Zarkema.jpg

naam
functie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

werkgeluk verankert in het management

… WANNEER JE SERIEUS AAN DE SLAG WILT MET WERKGELUK

rianne-hoekman.jpg

Rianne Hoekman
Teamleider Integraal Kankercentrum Nederland

Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek dat Veronique schreef over werkgeluk gaf me al een goed gevoel. De handvatten die ik in de opleiding heb geleerd om werkgeluk werkbaar te maken hebben me geholpen om werkgeluk te implementeren.

Ik sta sterker, ik kan beter bij mezelf blijven en met vertrouwen het belang van werkgeluk goed onderbouwen. Veronique deelt veel kennis en sluit aan bij wat je nodig hebt. Wanneer je serieus aan de slag wilt als Chief Happiness Officer beveel ik deze training van harte aan.

… TOOLS VOOR VERANDERINGSMANAGEMENT EN WERKGELUK

Leon-Wijnhoven.jpg

Leon Wijnhoven
Oprichter en Chief Technology Officer (CTO) in de directie van Insign.It

De werkgeluk training is authentiek en erop gericht het beste uit je te halen. Veronique heeft een breed scala aan tools en kennis over verandermanagement en werkgeluk. Ik ben gegroeid in mijn leiderschap, in het enthousiasmeren van anderen en in de openheid met collega’s. Ook de eerste authentieke dialoog heeft van alles geactiveerd. Ik voel me een “rijker innerlijk mens

… SNELLER LEREN OM AUTHENTIEK TE PRESENTEREN

Manon-Kramer.jpg

Manon Kramer
Head of People & Culture, MediaCT

De kleine groep in deze opleiding heeft eraan bijgedragen om nog sneller te leren, mezelf meer open te stellen en een groot deel van mijn worsteling te overwinnen om authentiek te presenteren en mezelf kwetsbaar op te stellen. De “positiviteitsratio” heeft daar zeker bij geholpen.

Tegen iedereen die deze opleiding zou willen volgen, zou ik zeggen: bij ons was het werkgeluk al goed; wees nieuwsgierig en leer je gelukscompetenties vergroten . En laat je verrassen door de enthousiaste uitreiking van het certificaat aan het eind van deze opleiding!

… INSPIRATIE VOOR EEN VERNIEUWENDE VISIE OP WERK

Liesbeth van Houten
Afdelingsmanager O&S,  Enexis

Mijn collega vertelde enthousiast over deze opleiding. Ik was op zoek naar inspiratie voor een vernieuwende visie op werk. Veronique is een professional die theorie aan praktische voorbeelden koppelt. Het zweverig wordt van het woord werkgeluk gehaald. Ik focus nu op datgene waar ik me echt mee bezig wil houden.

… COLLEGA’S IN HET MT WETEN ELKAAR BETER TE VINDEN

Wilfred Korsten
Mede-eigenaar en directeur Insign.It

Ik heb diverse niet-technische opleidingen gedaan. Ik had twijfels om aan deze opleiding te beginnen, want dit soort zaken vind ik vaak te “fluffy”. Maar ik ben positief verrast.

Dit is een van de weinige opleidingen waar ik iets geleerd heb dat ik regelmatig toepas. De aanpak van Veronique om de materie te behandelen heeft me inzicht gegeven om bewuster om te gaan met andere karakters. Ik heb meer rust gekregen en de collega’s in het management weten elkaar beter te vinden.

… IK WEET NU HOE IK MIJN TEAM NAAR EEN HOGER DOEL BRENG

Najib Akajdah
Product Owner Projectenportaal & Digitale werkmap, DNWG

Na een tip van een  collega die eerder heeft deelgenomen aan deze opleiding besloot ik mee te doen.

De tips, de praktijkervaring, de kennis en de eenvoud waarmee je werkgeluk kan toepassen lieten me zien hoe ik mijn team naar een hoger doel kan brengen. De ervaring die Veronique meegeeft en de gastsprekers dragen niet alleen bij aan geluk op het werk, maar ook privé.

… WERKGELUK LIGT BINNEN HANDBEREIK DOOR DE MANIER VAN TRAINEN

Gelske-van-Beusekom.jpg

Gelske van Beusekom
Senoir Beleidsadviseur Hoogheemraadschap en de Krimpenerwaard

Ik had moeite om werkgeluk te ervaren, maar toen ik eenmaal een workshop bij Veronique gevolgd had, wilde ik meer weten.

De werkgeluktraining geeft praktische handvatten en is omlijst met onverwachte attenties. De  boeken en haar energieke en betrokken wijze van trainen laten zien dat werkgeluk binnen handbereik ligt.

… STAP VOOR STAP TOEWERKEN NAAR (ULTIEM) WERKGELUK

Leontien-Harsma-Kimmel.jpg

Leontien Harsma Kimmel
voormalig MT-lid Riksja Travel en Agile Coach

Ik wilde meer focus op duurzaam werkgeluk in plaats van alleen resultaten boeken. Ik leerde in deze opleiding om stap voor stap toe te werken naar ultiem werkgeluk. Met veel praktische tools kreeg ik inzicht hoe je dit gemakkelijk, concreet en laagdrempelig maakt. Veronique is een bijzondere en ervaren professional. Zij kijkt naar wie jij bent. Daarom leer je hier een manier die bij bij jou en jouw stijl van leiding geven en coachen past.

… # HR CONNECTOR

Nico Donselaar
HR Manager  & HR Business Partner

Werkgeluk is een belangrijke aanvulling voor het werk dat ik doe.

… DEZE OPLEIDING STOND AL EEN TIJDJE OP MIJN VERLANGLIJSTJE

Bas Kivit
Change Manager

Een praktische opleiding om meer verdieping en tooling te krijgen. Dit stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het heeft mij verder gebracht in mijn werk als change manager dat ik geleerd heb om de onderstroom te herkennen, de impact van overlevingsgedrag te doorzien, geluksprekken te voeren en de Authentieke Dialoog te faciliteren. Ik heb nu een goed raamwerk om met werkgeluk in mijn organisatie aan de slag te gaan. Op maat gemaakt door de persoonlijke aanpak van Veronique en haar veelzijdige kennis.

… VERANDERING TEWEEG BRENGEN: NO-NONSENS, PRAKTISCH EN MET DIEPGANG

Kim-van-Dam-png.png

Kim van Dam
Senior Manager  

Ik zocht naar tools en handvatten om werkgeluk op een no-nonsens manier concreter te maken. Dat vond ik in deze opleiding met gelukscompetenties. Ik dacht eerst: het zijn wel veel competenties, maar gedurende de training werden ze steeds duidelijker en praktischer! Naast de diepgang in deze opleiding heb ik veel geleerd van de praktijkvoorbeelden en de “simpele” oefeningen om werkgeluk te laten ervaren en in teams toe te passen. Ik heb genoten van de humor en van de wetenschappelijke kennis. Met kleine stappen kan je werkgeluk al concreet maken en verandering teweeg brengen.

… WEER GELUKKIG IN MIJN WERK EN KAN DE FOCUS DAAROP HOUDEN

Marion-van-den-Hurk-e1625243784999.jpeg

Marion van den Hurk 
Projectleider Wonen, WoCom; ex Officier van Dienst, brandweervrouw, VRBZO

Toen ik startte was ik bang dat het te zweverig zou zijn. Het voeren van geluksgesprekken bleek een perfecte manier om de verbinding aan te gaan met verschillende leidinggevenden, en zo elkaar beter te leren kennen. Ik had niet verwacht dat het voeren van de Authentieke Dialoog zou passen binnen onze organisatie, maar mijn ongelijk is bewezen en het blijkt wel degelijk veel te brengen. De duidelijke en heldere opbouw, de gastvrijheid en de lekkere lunches en drankjes is afgestemd op de deelnemers. Ik ben weer gelukkig in mijn werk en kan de focus daarop houden. Een absolute aanrader.

zij kregen incompany begeleiding op weg naar meer werkgeluk

… Haar brede deskundigheid en aanstekelijk enthousiasme waren een grote inspiratiebron

Trees Nulden

Trees Nulden
(Team)coach Zelfstandige Teams en Opleidingscoördinator bij Dé Provinciale Kraamzorg/ Lunavi Kraamzorg

Het moment is aangebroken dat ik met werkgelukkige herinneringen kan terugdenken aan Veronique als opleider tot Chief Happiness Officer (CHO). Haar brede deskundigheid en aanstekelijk enthousiasme waren een grote inspiratiebron. Ik heb Veronique ervaren als gedegen en betrouwbaar, in woord en daad. Bedankt Veronique voor de bagage die mijn collega Kamille Dieleman en ik van je hebben ontvangen om het project werkgeluk verder als teamcoach te kunnen uitdragen bij Dé Provinciale Kraamzorg/ Lunavi Kraamzorg. Ik kijk uit naar 2023 waarin wij samen met de geluksambassadeurs vervolgstappen gaan zetten.

… Veronique is ontzettend inspirerend.

Kamille Dieleman

Kamille Dieleman

Teamcoach zelfstandige teams De Provinciale Kraamzorg

Veronique is een bevlogen persoon!
Ze neemt je in een hoog tempo mee in de theorie van werkgeluk en sluit daarbij nauwkeurig aan bij de individuele leerstijlen.
Door de ervaring en kennis in een heel breed scala, heeft ze altijd een passend voorbeeld bij de theorie.
Ze denkt mee. Heeft een eigen idee over dingen maar kan dat ook aanpassen als er andere inzichten zijn.
Veronique is ontzettend inspirerend. Elke lesdag vloog voorbij.

… WERKGELUK BORGEN MET BEGELEIDING OP MAAT

Miranda-Scheffer.jpg

Mirande Scheffer 
Chief Happiness Officer Cogas 

Toen ik zocht naar een goede aanpak om werkgeluk te borgen, kwam ik terecht bij Veronique Kilian. Ik wilde niet het wiel opnieuw uitvinden en haar ervaringen met werkgeluk implementeren in onze Cogas organisatie. Ze sluit aan bij de nuchtere no-nonsense houding die we hier in Twente hebben.

Veronique is in staat om mij de structuur te bieden die ik zocht en werkgeluk concreet te maken met heldere handvatten. Ze haalt het beste uit mij. Samen zetten we nu “werkgeluk” op de kaart bij Cogas. We bouwen een fundament voor de lange termijn.

… EEN COMPACTE EN KRACHTIGE ONDERGROND

Vivian-Say.jpg

Vivian Say 
Chief Happiness Officer en Corporate Recruiter Kabisa

Veronique is een enthousiaste en energieke trainer/coach die goed kan meedenken over het corporate werkgeluk van ons bedrijf.

De opleiding is een compacte en krachtige ondergrond voor mijn functie als Chief Happiness Officer. Ik heb extra handvatten om werkgeluk te implementeren en te borgen. En met de Authentieke Dialoog heb ik geleerd dat je gevoelige onderwerpen luchtiger bespreekbaar maakt.”

Persoonlijke begeleiding bij meer werkgeluk

… De persoonlijke aandacht is hartverwarmend.

Claudia van Megen

Claudia van Meeghen
Zelfstandig adviseur op het gebied van integrale veiligheid, crisismanagement en organisatieontwikkeling voor overheden

Toen ik bij Veronique kwam had ik geen zicht op waar ik goed in was en wat ik met mijn carriere wilde. Veronique beschikt over talrijke methoden die hierop kunnen worden ingezet. Hierdoor heb ik daar nu een goed beeld van. Daarnaast besteedt Veronique aandacht aan de onderliggende emoties, behoeften en eerdere ervaringen. Inmiddels ben ik nu beter in staat om mijn primaire reacties te herkennen en bij te sturen. Ze is heel creatief in werkvormen en geeft opdrachten mee voor thuis waardoor de ontwikkeling niet beperkt blijft tot de sessie zelf maar een continue proces wordt en dat daarnaast ook nog leuk is om je mee bezig te houden. De persoonlijke aandacht (ontvangst, relevante artikelen en blogs en invulling van de sessie) is hartverwarmend.

… WEER GELUKKIG IN MIJN WERK EN KAN DE FOCUS DAAROP HOUDEN

Marion-van-den-Hurk-e1625243784999.jpeg

Marion van den Hurk 
Projectleider Wonen, WoCom; ex Officier van Dienst, brandweervrouw, VRBZO

Toen ik startte was ik bang dat het te zweverig zou zijn. Het voeren van geluksgesprekken bleek een perfecte manier om de verbinding aan te gaan met verschillende leidinggevenden, en zo elkaar beter te leren kennen. Ik had niet verwacht dat het voeren van de Authentieke Dialoog zou passen binnen onze organisatie, maar mijn ongelijk is bewezen en het blijkt wel degelijk veel te brengen. De duidelijke en heldere opbouw, de gastvrijheid en de lekkere lunches en drankjes is afgestemd op de deelnemers. Ik ben weer gelukkig in mijn werk en kan de focus daarop houden. Een absolute aanrader.

… snel werkgeluk op grote en kleine schaal inbedden in de cultuur

Jessie-in-t-Veen.jpg

Jessie in ’t Veen
Happiness Manager, The Plugged Group

Wat zijn de ingrediënten van werkgeluk nu echt? Ga ik werkgeluk daadwerkelijk door kunnen voeren? En heb ik tenslotte de overtuigingskracht om werkgeluk over te brengen en mijn rol als CHO te pakken? Door de opleiding ben ik meer dan ooit overtuigd van het belang van werkgeluk en ik heb met veel plezier geleerd hoe ik met praktische elementen werkgeluk echt kan inbedden in een organisatiecultuur. Het verbaasde me hoe snel je dit op kleinere en grotere schaal al toepasbaar kunt maken. Ik kijk ernaar uit om werkgeluk nog verder te implementeren binnen mijn organisatie

… WEER GELUKKIG IN MIJN WERK EN KAN DE FOCUS DAAROP HOUDEN

Marion-van-den-Hurk-e1625243784999.jpeg

Marion van den Hurk 
Officier van Dienst, brandweervrouw, VRBZO

Toen ik startte was ik bang dat het te zweverig zou zijn. Het voeren van geluksgesprekken bleek een perfecte manier om de verbinding aan te gaan met verschillende leidinggevenden, en zo elkaar beter te leren kennen. Ik had niet verwacht dat het voeren van de Authentieke Dialoog zou passen binnen onze organisatie, maar mijn ongelijk is bewezen en het blijkt wel degelijk veel te brengen. De duidelijke en heldere opbouw, de gastvrijheid en de lekkere lunches en drankjes is afgestemd op de deelnemers. Ik ben weer gelukkig in mijn werk en kan de focus daarop houden. Een absolute aanrader.

Zij waren bij een lezing of workshop

… interactieve workshop

Werkgeluk-vergroten-High-Five (1)

Peggy Bressers
HR interim & advies – personeel en salarisadministratie – Verzuim

Recentelijk hebben wij met het team van B-Talented een workshop Werkgeluk van Veronique bijgewoond. Het was een zeer aangename, verfrissende en interactieve workshop. Op het einde van de workshop hadden we met het team onze eigen werkgeluk kernwaarden bepaald. Een zeer waardevolle ervaring! Veronique bedankt hiervoor.

… Aanbevolen voor werkgeluk

1674227403285

Gofelief Klein
Energie en plezier in werk door ontwikkeling en bewustwording NOLOC – DISC – Werkenergieanalyse

In april 2021 heb ik een masterclass van Veronique gevolgd over werkgeluk, waarin ik kennis heb gemaakt met een aantal gelukscompetenties. Als coach heb ik hier in mijn werk veel mee te maken en ik was erg blij met de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan en de tips die ik kreeg. Veronique heeft op een hele rustige en duidelijke manier in deze interactieve workshop haar kennis gedeeld en zeker mij warm gemaakt voor een stuk verdieping en vervolg. Ze combineert verschillende theorieën en methoden en geeft zo een mooi beeld van een belangrijk aspect: werkgeluk. Ik zou Veronique van harte aanbevelen als je aan de slag wilt met jouw werkgeluk of dat van je team. Dankjewel Veronique!

… WAT DIT KAN BETEKENEN VOOR JE TEAM!

Dianne-de-Haan-2.jpeg

Dianne de Haan
Gemeente Eindhoven, Financiële Bedrijfsanalyse

Ik vroeg me af of de opleiding voldoende zou aansluiten om bij de Gemeente Eindhoven toe te passen. De Authentieke Dialoog was een eye-opener. Wat dit kan betekenen voor je team! De opleiding heeft de onderlinge relaties in mijn team verbeterd. Ik kreeg niet alleen inzicht in de ‘valkuilen ’bij mezelf en collega’s, maar kon deze ook goed bespreekbaar maken. Veronique geeft de training in een fijne sfeer. Ze snapt waar ze over praat. Alles in 1 woord samengevat: HAPPY!

Voeg je header hier toe

Carina-Zarkema.jpg

naam
functie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen