Werkgeluk verhogen met geluks-gesprekken? Zo doet Kabisa dat

Werkgeluk podcast 2: werkgeluk verhogen bij Kabisa. Klik op bovenstaande afbeelding om nu de podcast te beluisteren.

Werkgeluk verhogen: zo doet Kabisa dat. Met persoonlijke missie, kwispelwoorden en authentieke aandacht!

In deze aflevering is Ralph Deguelle, directeur van Kabisa, aan het woord. Beluister in deze podcast hoe Kabisa werkgeluk verhoogt. Dat doen ze onder andere door de focus op de persoonlijke ontwikkeling in de praktijk te brengen aan de hand van authentieke gesprekken. Over je persoonlijke missie, waar je energie van krijgt, over kwispelwoorden, 5 vinger vragen en de integratie van deze gesprekken in het werk. Kortom: over hoe je je persoonlijke missie koppelt aan je persoonlijke groei en de inhoud van je werk.

Kabisa won de eerste prijs voor Beste Werkgever van Nederland. Uit hun blogs blijkt dat Kabisa werkgeluk hoog in het vaandel heeft. Ik citeer: “Wij zijn overtuigd dat als mensen gelukkig zijn, het succes voor de organisatie vanzelf komt en hebben daarom een extreme focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers “

Ook aan de slag met werkgeluk?

Volg dan onze opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en teamflow-coach.

Je kunt ook het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! bestellen dat de top 3 van de bestsellerlijst top 100 van managementboek haalde.

Aan de slag met het werkgeluk boek?

Ben je liever gelukkig of ongelukkig op het werk? Grote kans dat je liever gelukkig bent. Maar wat doe je eraan als je ongelukkig bent op je werk en je geen idee hebt hoe je jouw huidige situatie kunt veranderen? Gelukkig kun je jezelf gewoon gelukkig trainen voor meer geluk op het werk. Als je de competenties ontwikkelt om geluk op het werk te vergroten, kun je ook je bedrijf meer laten floreren. Benieuwd hoe jij jouw eigen werkgeluk en die van anderen kunt beïnvloeden. Ontdek het in dit boek over werkgeluk.

Meer weten over masterclasses, lezingen en coachingen?

Kijk op onze evenementenpagina voor alle geplande events over werkgeluk.