Werkgeluk vergroten door spelen

  Werkgeluk podcast 1: Werkgeluk vergroten door spelen met kudos. Scroll naar beneden om de podcast te beluisteren.

Werkgeluk vergroten door spelen? Zo doen ze dat bij Kabisa

In deze aflevering is aan het woord oprichter Ralph Deguelle, directeur van Kabisa. Zij wonnen  onder andere de eerste prijs voor de Beste Werkgever van Nederland, de FD Gazelle Prijs, de eerste plaats voor Aantrekkelijkste werkgever. Deguelle deelt in deze podcast zijn best practices over werkgeluk met kudos. Kabisa heeft een speciale manier om spelenderwijs elkaar als collega’s te waarderen en te complimenteren. Dat doen ze met het geven van kudo’s. Na deze podcast weet je meer over hoe Kabisa werkgeluk creëert met kudo’s. En natuurlijk hoe je hun best practices in je eigen organisatie kunt toepassen.

Ook aan de slag met werkgeluk?

Volg dan onze opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en teamflow-coach.

Je kunt ook het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! bestellen dat de top 3 van de bestsellerlijst top 100 van managementboek haalde.

Aan de slag met het werkgeluk boek?

Ben je liever gelukkig of ongelukkig op het werk? Grote kans dat je liever gelukkig bent. Maar wat doe je eraan als je ongelukkig bent op je werk en je geen idee hebt hoe je jouw huidige situatie kunt veranderen? Gelukkig kun je jezelf gewoon gelukkig trainen voor meer geluk op het werk. Als je de competenties ontwikkelt om geluk op het werk te vergroten, kun je ook je bedrijf meer laten floreren. Benieuwd hoe jij jouw eigen werkgeluk en die van anderen kunt beïnvloeden. Ontdek het in dit boek over werkgeluk.

cover boek geluk op het werk

Meer weten over masterclasses, lezingen en coachingen?

Kijk op onze evenementenpagina voor alle geplande events over werkgeluk.

Maak jouw werkgeluk concreet

praktisch toepasbaar – vernieuwend én met praktijkcases

Deel dit bericht

Populair

Categorieën

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen