Ondernemerschap met werkgeluk? Hoe maak je de Switch?

Ondernemerschap met werkgeluk? Daarover interviewt Amelia Stechweij, eigenaar van The Switch Stories interviewt mij in haar podcast De Switch Stories.

Amelia schrijft op haar site:

Veronique vindt het van jongs af aan belangrijk om allround kennis te hebben. Na haar studie krijgt ze de mogelijkheid om een leer-werk jaar te doen, waardoor ze werd opgeleid tot een organisatie advies consultant. Dit was voor haar echt een perfecte start en hier vond ze ook direct haar passie voor organisatie advies. Door een fietsongeluk krijgt ze een hersenschudding, waardoor ze weken thuis zat.

Dit was het moment waarop ze besloot dat ze haar capaciteiten wilde inzetten voor meerdere opdrachtgevers. Inmiddels is ze al meer dan 20 jaar ondernemer. Veronique investeert veel in haar persoonlijke ontwikkeling, volgt tot op de dag van vandaag verschillende opleidingen en trainingen om zichzelf steeds te verbeteren en helpt door haar jarenlange ervaring inmiddels vele bedrijven en organisaties. Ze traint en coacht mensen in alle lagen van de organisatie, maar ook in teams.

Daarnaast is ze auteur van o.a. het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! Deze inspirerende vrouw deelt in dit interview superveel van haar kennis en ervaring met ook veel mooie voorbeelden. Wil je hier meer over weten, luister dan snel naar onderstaand interview!

Het interview is verdeeld in 3 afleveringen:

Hoe je de switch naar ondernemerschap maakt met werkgeluk #17

In deze aflevering interviewt podcaster Amelia Stechweij mij voor haar Podcast The Switch Stories. Zij vraagt mij naar het verhaal hoe mijn reis als ondernemer is begonnen. We spreken over werken met passie. Hoe begint je passie? Waar herken je dit aan? Welke richting kies je tijdens je studie? Hoe vind je werk dat je doet met passie? Wat is een zogenaamd IK-besluit? Hoe kwam de verdieping over werkgeluk erbij? En hoe werkt de gelukscompetentie Synchroniseren om klanten te vinden die bij je passen?

Na een ongeval met een hersenschudding als gevolg, begon voor mij een bezinningstijd die leidde tot de beslissing om mijn capaciteiten beschikbaar te stellen voor meerdere opdrachtgevers. Dat luidde het begin in van mijn ondernemerschap.

Het interview dat Amelia Stechweij afnam met mij duurde bijna twee uur. Voor het gemak hebben we dit interview in drie delen uiteengezet.
In de eerste aflevering heeft Amelia mij geïnterviewd over passie. Dit is deel 1 van het interview in The Switch Stories Podcast over mindset en persoonlijke ontwikkeling, in in haar aflevering “Train je gelukscompetenties met Veronique Kilian.”

Hoe je werkgeluk traint en klanten begeleidt met werkgeluk #18

Dit is het tweede deel van het interview door podcaster Amelia Stechweij voor haar Podcast The Switch Stories. Amelia vraagt mij naar het verhaal hoe mijn reis met werkgeluk is begonnen. Hoe begint werkgeluk? Wat betekent het dat je geluk kan trainen? Wat leer je in de opleiding tot werkgelukdeskundige? Welke aanleiding geven klanten als ze komen voor coaching? Want vaak komen klanten met een probleem en is werkgeluk vergroten een bijeffect.
Amelia vraagt mij naar voorbeelden van klanten die ik heb begeleid op hun weg naar het ondernemerschap OF om hun ondernemerschap een boost te geven. En welke gelukscompetenties helpen bij klanten die bijna-een burn-out hebben? Hoe kan je een diepe transformatie begeleiden zodat nieuwe blijvende gedragspatronen verankeren?

Luister hier hoe je je jouw hersengolf-lengte zodanig beïnvloedt dat je lichaam en geest automatisch gaat herstellen. Hoe helpen de Chinese Taoïstische vitaliteits- en mindfulness principes om je immuniteit een boost te geven? Wat leer je tijdens de opleiding tot werkgelukdeskundige, ook wel genoemd Chief Happiness Officer en gelukscoach?

Het interview dat Amelia Stechweij afnam met mij duurde bijna twee uur. Voor het gemak hebben we dit interview in drie delen uiteengezet. In de eerste aflevering heeft Amelia mij geïnterviewd over passie. Dit is deel 2 van het interview in The Switch Stories Podcast over mindset en persoonlijke ontwikkeling, in haar aflevering “Train je gelukscompetenties met Veronique Kilian.”

Hoe je als ondernemer werkgeluk hoog houdt tijdens de coronacrisis #19

Ondernemerschap met werkgeluk tijdens de corona crisis? Dit is het derde deel van het interview door podcaster Amelia Stechweij voor haar Podcast The Switch Stories. In deze aflevering vraagt zij mij naar het verhaal hoe je als ondernemer omgaat met een lock down.

Luister deze aflevering naar voorbeelden van gelukscompetenties als betekenisgeving, excelleren met gemak en herstellingsvermogen die je kan toepassen tijdens lock downs of thuiswerken. Hoe werkt dreambuilding als de toekomst onzeker is? Leer meer over wat 10% meer geluk projecten inhoudt. En wat is een MED en hoe helpt dit om vitaal te blijven tijdens de corona crisis? Amelia vraagt werkelijk van alles, zelfs over mijn tai chi training in China.

Voor de gratis 7-delige online training voor thuiswerk geluk. Klik hier:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLm2uJQt-oHt2d9lK4MWsI_twsL8dWotha

Het interview dat Amelia Stechweij afnam met mij duurde bijna twee uur. Voor het gemak hebben we dit interview in drie delen uiteengezet. In de eerste aflevering heeft Amelia mij geïnterviewd over passie. Dit is deel 3 van het interview in The Switch Stories Podcast over mindset en persoonlijke ontwikkeling, in haar aflevering “Train je gelukscompetenties met Veronique Kilian.”

Ook aan de slag met werkgeluk?

Volg dan onze opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en teamflow-coach.

Je kunt ook het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! bestellen dat de top 3 van de bestsellerlijst top 100 van managementboek haalde.

Meer weten over masterclasses, lezingen en coachingen?

Kijk op onze evenementenpagina voor alle geplande events over werkgeluk.

Ook aan de slag met werkgeluk?

Volg dan onze opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en teamflow-coach.

Je kunt ook het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! bestellen dat de top 3 van de bestsellerlijst top 100 van managementboek haalde.

Meer weten over masterclasses, lezingen en coachingen?
Kijk op onze evenementenpagina voor alle geplande events over werkgeluk.

Meer over The Switch Stories: https://theswitchstories.nl/veroniquekilian

Maak jouw werkgeluk concreet

praktisch toepasbaar – vernieuwend én met praktijkcases

Deel dit bericht

Populair

Categorieën

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen