Gelukscoach tijdens de Corona crisis

“We maken er het beste van”.

“Snakken naar iets positiefs”.

“Toch uitbundig vieren in en rond de woning met het mooie weer.”

Dat zijn geluiden die links en rechts te horen zijn op Koningsdag tijdens de lock down.

Gelukscoach

Juist in deze tijden van deze corona crisis is het fijn als een gelukscoach mag optreden. Dat is een mooie oogst om in een organisatie te mogen doen. Helemaal als het een organisatie is die een belangrijke rol speelt om tijdens deze corona crisis. Het Integraal Kankercentrum Nederland (INKL) levert informatie aan het RIVM.

Om iets positiefs bij te dragen op Koningsdag vertelt Rianne Hoekman haar oprechte verhaal over haar pad naar haar huidige rol als gelukscoach. Eigenlijk zou zij haar verhaal geven op 20 maart, de internationale dag van het geluk. maar dat ging niet door….

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…. Rianne bleef haar vaardigheden trainen om in TEDstyle haar verhaal te kunnen presenteren. Om eerlijk en oprecht haar uitdagingen en overwinningen te vertellen. Welke gelukscompetenties ze trainde om uiteindelijk te komen waar ze nu staat. Een rol als gelukscoach waar steeds meer collega’s een beroep op doen tijdens deze corona crisis. Thuiswerken tijdens de lock down valt soms niet mee. En dan is extra persoonlijke aandacht van een gelukscoach heel fijn.

Wil je zelf aan de slag met werkgeluk, dan maak ik – net zoals bij Rianne – een inidividueel traject op maat voor je. Inclusief de begeleiding hoe je werkgeluk kan implementeren, zelf gelukscompetenties kan trainen en jouw weg kan vinden om de plek in te nemen die bij jouw past. Net zoals bij Rianne, waar steeds opnieuw onverwachte mogelijkheden zich aan dienen en deuren open gaan. Stel niet langer uit. Dit is jouw kans om als gelukscoach aan de slag te gaan.

Omdat dit interview tijdens de lock down met Zoom is opgenomen, is het soms wat improviseren. “We maken er het beste van.”

Maak jouw werkgeluk concreet

praktisch toepasbaar – vernieuwend én met praktijkcases

Deel dit bericht

Populair

Categorieën

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen