Chief Happiness Officer (CHO) bij IKNL

Klik onderaan de pagina om de podcast af te spelen

Chief Happiness Officer (CHO) Rianne Hoekman vertelt hoe ze gelukscoach is geworden bij het INKL

In deze podcast vertelt Rianne Hoekman over haar uitdagingen en overwinningen op haar pad naar de rol van CHO bij het Integraal Kankercentrum Nederland.

Beluister hoe Rianne gelukscompetenties bleef trainen, ook in tijden van reorganisatie, het vertrek van de bestuurder en de dynamiek in de organisatie. Een inspirerend verhaal hoe in onzekere tijden steeds weer nieuwe deuren open gaan. Leer hoe zij bleef trainen en zich ontwikkelde tot CHO bij het IKNL.

 

Ook aan de slag met werkgeluk?

Volg dan onze opleiding tot werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en teamflow-coach.

Je kunt ook het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! bestellen dat de top 3 van de bestsellerlijst top 100 van managementboek haalde.

Wil je zelf aan de slag met werkgeluk, volg dan – net zoals Rianne – een inidividueel traject op maat voor. Dit is inclusief de begeleiding hoe je werkgeluk kan implementeren, zelf gelukscompetenties kan trainen en jouw weg kan vinden om de plek in te nemen die bij jouw past. Net zoals bij Rianne, waar steeds opnieuw onverwachte mogelijkheden zich aan dienen en deuren open gaan. Stel niet langer uit. Dit is jouw kans om als CHO aan de slag te gaan.