• Opleiding tot werkgelukdeskundige

  opleiding werkgelukdeskundige high five

Opleiding werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en teamflow-coach

Volg de opleiding tot werkgelukdeskundige, beroep van de toekomst

Volgens de Nationale Beroepengids is een Werkgelukdeskundige (of chief happiness officer) iemand, die bedrijven en de mensen die er werken helpt om het werkgeluk te vergroten. Vanuit de visie dat gelukkige mensen productiever en creatiever zijn en betere service verlenen. De werkgelukdeskundige doet dit onder andere door het geven van workshops en (team-)coaching gericht op persoonlijk leiderschap en het geven van inspiratiesessies. Daarnaast deelt hij of zij kennis en inzichten over gelukkig werken.

Wil je je ontwikkelen tot Werkgelukdeskundige of Chief Happiness Officer? Volg dan onze unieke opleiding tot Werkgelukdeskundige en vergroot daarmee je eigen werkgeluk en die van je organisatie!

 • Investeer in het beroep van de toekomst.
 • Vergroot je eigen werkgeluk en dat van je team.
 • Werkgeluk volgens de principes van Ricardo Semler.
 • Leg de basis in je organisatie voor een Greater Place to Work.
 • Bevorder plezier, prestatie en geluksbeleving in teams.
 • Leer teams te begeleiden naar actieve co-creatie.
 • Versterk het zelfsturend en zelforganiserend vermogen.
 • Met de Authentieke Dialoog als wetenschappelijk onderzocht instrument.

Wat doet een werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow-coach?

Gelukswetenschappers stellen dat werkgeluk zorgt voor 37% minder ziekteverzuim, 45% minder verloop, 21% meer productiviteit en 25% minder burnout. Geluk is als een spier die je kunt trainen. Hoe vaker je traint, hoe sterker je wordt. Als je de competenties ontwikkelt om geluk op het werk te vergroten, kun je ook jouw bedrijf meer laten floreren.

Een werkgelukdeskundige (of Chief Happiness Officer) houdt zich bezig met het vergroten van werkgeluk in de eigen werkomgeving. Na het volgen van de opleiding werkgelukdeskundige:

 • Weet je hoe je zelf je werkgeluk kunt vergroten.
 • Hoe je anderen kunt trainen en coachen om hun werkgeluk te vergroten.
 • Hoe je dit in organisaties kunt faciliteren.
 • Hoe geluksvaardigheden je helpen bij authentiek geluk.
 • De principes van Ricardo Semler toepassen om werkgeluk te vergroten in (zelfsturende) teams.

Waaruit bestaat de opleiding werkgelukdeskundige?

Concrete handvatten én praktijkervaring om werkgeluk te vergroten voor jezelf, je team en je organisatie. Leer wetenschappelijk onderbouwde theorie toe te passen in de praktijk. Van individueel naar corporate werkgeluk met een implementatieplan, 25 cruciale geluksvaardigheden en het trainingsframework feel-fly-flourish. Leer teamflow te faciliteren voor een (zelfsturend) team met praktische geluksmakers en unieke teamcoachingsmethodes zoals de Authentieke Dialoog.

De opleiding bestaat uit drie dagen en een coachingsgesprek. De drie dagen zijn verspreid over een kwartaal, zodat je in de tussentijd zelf aan de slag kan met werkgeluk in je eigen omgeving. Voorafgaand lees je het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! en Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog.

Zelf werkgeluk trainen, werkgeluk vergroten in teams en in de organisatie

Naast dat je zelf aan de slag gaat met werkgeluk, krijg je tijdens de opleiding werkgelukdeskundige inzicht hoe je gelukkige zelfsturende teams in beweging brengt. Laat je inspireren hoe anderen met werkgeluk aan de slag zijn gegaan. Ricardo Semler – auteur van Semco Stijl en bekend van VPRO’s tegenlicht aflevering ‘De kapitale kracht van geluk‘ – was één van de eersten die werkgeluk centraal stelde. Leer met zijn werkgelukprincipes hoe je teams helpt om eigenaarschap te pakken.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor professionals, managers, stafmedewerkers, trainers en coaches op het gebied van HR (human resources), management en ondernemers.

Ook incompany mogelijk

Wij kunnen deze opleiding ook incompany binnen organisaties organiseren of de organisatie ondersteunen als facilitators en gelukscoaches.

Schrijf je nu in voor deze opleiding!

Praktische informatie over de opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow-coach

Data

De data worden bepaald samen als er een groep vol is. Een groep bestaat uit maximaal 10 personen. Data voor de eerstvolgende opleiding: Vrijdag 28 januari, woensdag 23 februari en woensdag 23 maart 2021.

Investering

Voor 6 dagdelen verspreid over 3 dagen betaal je €1.697 euro exclusief 21% BTW. De opleiding is inclusief:

 • 3 boeken: Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! en Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog en Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox? Over leiderschap, teambuilding en eigenaarschap.
 • Twee testen die je helpen werkgeluk te laten slagen en teamflow te faciliteren.
 • Veel praktijkvoorbeelden van (werk)gelukkige organisaties en de toepassing van gelukscompetenties.
 • Om je zoveel mogelijk te laten proeven van werkgeluk bij organisaties, krijg je veel cases van coachingstrajecten en het lanceren van werkgeluk, werkplezier en vitaliteit
 • Een individueel coachingsgesprek.
 • Instrumenten om teams naar flow te begeleiden

LEER IN 3 DAGEN DE BASIS OM AAN DE SLAG TE GAAN ALS WERKGELUKDESKUNDIGE IN SEMCO STIJL

De eerste dag staat in het teken van jezelf en je werkomgeving. De tweede dag gaan we in op het vergroten van werkgeluk in teams. De derde dag gaan we door op werkgeluk in organisaties. Daarbij werkt trainer Veronique Kilian met het ‘feel, fly, flourish’ geluksmodel. Feel is de individuele verantwoordelijkheid om zelf je geluk op te pakken. Fly houdt in dat je je set-point van geluk verhoogt. Dus niet meer geluk als piek, maar als stemming. Flourish betekent dat je het geluk uitstraalt en andere mensen (op de werkvloer) aansteekt. Je wordt een magneet voor geluk en geluk wordt de collectieve kracht van een team.

DAG 1 / FEEL: JIJZELF ALS GELUKSDESKUNDIGE

Train je eigen gelukscompetenties

Dagdeel 1: Een werkgeluk scan: op vier niveaus analyseer je hoe werkplezier en werkgeluk al leeft. Wat is werkgeluk en hoe maak je het bespreekbaar en meetbaar?

Dagdeel 2: Hoe werkt geluk?: hoe werkt geluk precies volgens de wetenschappelijke inzichten? Hoe vergroot je (jouw) werkgeluk? Welke geluksvaardigheden, oefeningen en activiteiten zijn het meest op jou van toepassing?

DAG 2 / FLY: WERKGELUK VERGROTEN IN TEAMS

Train geluk met anderen

Dagdeel 1: Teams in flow: wat zijn kenmerken van teams in flow? Wat zijn cruciale interventies om teams in flow te faciliteren? Hoe werkt Authentiek Leiderschap om psychologische veiligheid te verhogen?

Dagdeel 2: Werkgeluk in semco stijl; Ondernemer Ricardo Semler zag werkgeluk als hoeksteen. Hij gaf een opmaat naar zelforganiserende teams waar werkgeluk en resultaat samengaan. Wat leren van de Semco Stijl principes? Hoe faciliteer je (zelfsturende) teams van goede idee naar het realiseren van eigen initiatieven? Hoe werkt eigenaarschap mee aan werkgeluk?

DAG 3 / FLOURISH: WERKGELUK VERGROTEN IN DE ORGANISATIE

Floreer je business

Dagdeel 1: Met werkgeluk naar een inspirerende werkomgeving; Hoe rol je werkgeluk uit in je organisatie? wat leren we van casussen uit de praktijk? Wat doet een Chief Happiness Officer? Hoe verbind je werkgeluk met Human Resources? Welke handvatten, implementatieplannen en werkvormen helpen je?

Dagdeel 2: Aan de slag als werkgelukdeskundige: plan van aanpak om je verdere traject als werkgeluk deskundige succesvol te vervolgen.

In de opleiding werkgelukdeskundige leer je:

 • Hoe werkgeluk helpt om je business te laten floreren

 • Instrumenten om werkgeluk meetbaar te maken

 • Hoe geluk werkt volgens wetenschappelijke inzichten

 • Interventies om werkplezier te vergroten

 • Casussen van organisaties die al sturen op geluk

 • Hoe werkgeluk leidt tot een Great Place To Work

 • Je geluksgevoel aanboren en voor je laten werken

 • Gelukscompetenties en energiemanagement om ook bij tegenslag gelukkig te blijven

 • Praktische fun werkvormen en inspirerende oefeningen

 • Het Feel, Fly, Flourish model gebruiken om geluk te trainen

 • Hoe je (zelfsturende) teams faciliteert van geluksideeën naar realisatie

 • Teams begeleiden naar een fase van flow

WORD OOK WERKGELUKDESKUNDIGE | GELUKSTRAINER | GELUKSCOACH | CHIEF HAPPINESS OFFICER (CHO)

Ik wil werkgelukdeskundige worden en meld me aan voor de opleiding!

Je ontvangt twee boeken:

Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! 

Train jezelf gelukkig met behulp van het Feel-Fly-Flourish model. Gebruik de handvatten in dit boek om geluk te implementeren in organisaties. 

“Dit boek heeft waarde omdat het inspireert. Het geeft een nieuw perspectief op het denken. Vele competenties die Veronique benoemt, zijn veel beter opgeschreven dan ik kan bedenken en zoveel mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke geluksliteratuur. Toch kan ik u verzekeren dat de energie die u losmaakt als u deze weg inzet nog meer resultaten gaat opleveren dan dat wetenschappers hebben opgetekend.” Bob Hutten, directeur Hutten

“Dit boek laat zien dat geluk in bedrijven een maakbaar fenomeen is. Je kunt er gewoon mee beginnen. Je kunt een aantal positieve keuzes maken die de weg openen naar een andere manier van bedrijfsvoeren. Hierdoor zal het bedrijf krachtiger worden. De investeringen die je daarin doet betalen zich meestal uit in een betere performance van het bedrijf. Dit geldt zowel voor de economische als maatschappelijke performance. In de praktijk van ons bedrijf Riksja Travel hebben we dit aan den lijve ondervonden.” Marius Appelman, Directeur Riksja Travel

Het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog

De authentieke dialoog is wetenschappelijk onderzocht en onderwezen teamcoachingsinstrument. Wie een Authentieke Dialoog goed weet te combineren met teambuilding brengt een team tot samenspel, co-creatie en innovatie.

“Ik heb twee van mijn teams onder begeleiding van Veronique aan de hand van deze methode laten coachen. De aanleiding was verschillend, maar ook het karakter van deze teams was niet met elkaar te vergelijken. In beide gevallen heeft het proces geleid tot een positief resultaat.” Eric van Eijk, manager bij GGZ Reinier van Arkel

Ik schrijf me in en ontvang 2 boeken!

 

Over werkgeluk coach en trainer Veronique Kilian

Veronique traint en coacht management en medewerkers op het gebied van leiderschap, veranderingsmanagement en werkgeluk. Na 20 jaar organisatie advies, HR training en coaching besloot ze actief bij te dragen aan geluk op het werk. Zij geeft regelmatig lezingen en trainingen, publiceert over werkgeluk en schreef het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!

Als teambuilder helpt zij teams om met plezier te werken. Hiervoor schreef zij het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog; breng een team naar flow en co-creatie.

Als transformatiecoach begeleidt zij mensen om in hun kracht te komen en om diepe belemmerende patronen te transformeren zodat ze – ook onder druk – in hun kracht blijven.

K-T DynamicsDrs. V. Veronique Kilian – 06 20 621 673 – contact@k-tdynamics.nl
of stuur me een Whatsapp bericht.

Wat maakt deze werkgeluk opleiding uniek?

Floreren met werkgeluk: wetenschappelijk onderbouwd én praktisch

Wetenschappelijke inzichten, praktische modellen en een overzichtelijk implementatie- en stappenplan helpen je bij je leerdoelen. Hoe voer je geluksgesprekken? Wat is de positie van een Chief Happiness Officer? Hoe wordt werkgeluk onderdeel van je organisatie-DNA?

Happiness Toolbox

Hoe houdt je geluk vast? Geluk is als een spier die je kunt trainen. Leer de oefeningen die je helpen om werkgeluk in het dagelijks (werk)leven te trainen. Meteen praktisch toepasbaar. Alleen en/of met collega’s.

Met medewerking van werkgelukkige organisaties

Externe sprekers uit organisaties waar werkgeluk wordt toegepast, dragen bij. Proef en ervaar het werkgeluk, spar over je worstelingen met ervaringsdeskundigen en haal je inspiratie uit live best practices.

Scrum je werkgeluk!

Hoe vaak wordt je ingehaald door de waan van de dag? Hoe kan je dan werkgeluk implementeren? Met #scrumjewerkgeluk leer je hoe je in korte tijd gemakkelijke resultaten bereikt die aansluiten bij de behoeften van de medewerkers en/of je klanten.

Ook geschikt voor zelforganisatie en zelfsturende teams

Hoe kreeg ondernemer Ricardo Semler het voor elkaar om zelfsturende teams gelukkig te laten werken? Welke principes zijn bij jou toepasbaar om je team op weg te helpen en werkgeluk te vergroten? En hoe doe je dat dan? In kleine groepjes werken we aan de hand van inspiratie-oefeningen zodat je zelf kan ervaren wat de werking ervan is.

Faciliteer teamflow met de Authentieke Dialoog

Cruciaal voor werkgeluk: je team in flow laten werken. Leer de Authentieke Dialoog faciliteren en je team door groepsdynamische fases te geleiden met moments that matter.

.

Van werkdruk naar werkgeluk

Gelukkige werkers zijn uitgerust en opgeladen. Door aanhoudende werkdruk wordt dit steeds lastiger. Hoe integreer je werkgelukkige momenten als er zowel op het werk als privé veel van je gevraagd wordt? Leer best practices voor Spelen, Herstellingsvermogen en Vitaliseren als tegengif voor werkstress.

.

Individuele begeleiding

Persoonlijke testen, een coachingsgesprek en persoonlijke aandacht zijn onderdeel van deze opleiding. Ze geven je inzicht en handvatten voor persoonlijke doorbraken. Gun jezelf een boost voor je persoonlijke groei!

ook zij volgden de opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow-coach

... positief verrast

Merno Scharloo
Brandweer Brabant Zuid Oost

Ik had behoefte aan theoretische handvatten én een praktische insteek om aan de slag te gaan met werkgeluk. Werkgeluk is minder zweverig dan ik dacht. Het heeft me positief verrast dat ik nu echt van start kan gaan met wat ik geleerd heb. Ik ga naar huis met veel positieve ideeën, een overzichtelijk actieplan en nieuwe verbindingen met collega-werkgeluksdeskundigen.

.

... zoveel verdiepende informatie uit allerlei invalshoeken

Gerie Groen
Oprichter en eigenaar CIEP Training & Coaching

Hoe kon ik zakelijk het werkgeluk integreren in mijn dienstverlening? Heel  inspirerend om zoveel verdiepende informatie te krijgen vanuit allerlei invalshoeken. De 25 gelukscompetenties als tegenhanger van “business as usual” waren eye-openers. En ik was positief verrast door de praktijkvoorbeelden.

Ben jij de volgende werkgelukdeskundige?

... TOOLS VOOR WERKGELUK IN COACHINGSGESPREKKEN

Joyce Speijcken
(inmiddels) Chief Happiness Officer Insign.it

Chief Happiness Officer? Dat leek me gaaf. Maar was het wel iets voor mij? Door de persoonlijke testen en gesprekken en de coaching door Veronique kreeg ik steeds meer inzicht hoe ik mijn talenten kon inzetten en hoe ik de tools voor werkgeluk in mijn coachingsgesprekken kon toepassen. De gevarieerde leerstof en de voorbeelden van organisaties waar werkgeluk al werkt, is heel inspirerend!

... BEWUSTER GELUKSMOMENTEN SCHEPPEN

Dorine van der Haas
Eigenaar Door’s Fashion

Sinds de opleiding creëer bewuster geluksmomenten in mijn (werk)leven. Het delen van onze ervaringen over werkgeluk en de praktische oefeningen hebben mijn geluksbewustzijn vergroot. Ik. Het ervaren van werkgeluk op inspirerende locaties vond ik echt super!

... EEN WERKGELUK-MINDSET

Robert Weijts
RCWeijts Training en Advies

Wat is geluk nu eigenlijk? Ik kwam erachter dat dit voor mij te maken heeft met ‘mindset’. In de opleiding leerde de tools voor een werkgeluk-mindset. Het waren serieuze, praktische en humoristische trainingsdagen. Ik heb genoten.

... ZOWEL PERSOONLIJK ALS ORGANISATIE-WERKGELUK

Marieke Brands
Brands Loopbaan Zaken

Ik koos voor de opleiding van Veronique omdat er zowel aandacht besteed wordt aan persoonlijk werkgeluk als aan organisatie-werkgeluk. Deze leuke mix, de toolkit en de uitwisseling met elkaar gaven me energie, inspiratie en motivatie. Ik ben al veel meer aan het floreren dan ik durfde te geloven!

.

... TOEGEVOEGDE WAARDE MET WERKGELUK

Blazien de Looff
Eigenaar Bureau Drijf-kracht

Ik was al met werkgeluk gestart en wilde graag mijn kennis uitdiepen. In deze opleiding heb ik geleerd hoe ik met werkgeluk toegevoegde waarde kan leveren voor zowel de kandidaat als mijn opdrachtgevers. De bedrijfsbezoeken bij organisaties die werkgeluk al inzetten laten zien dat wat haalbaar is en hoe de groeifases om werkgeluk te implementeren zich ontvouwen.

... NEVER A DULL MOMENT

Fenna Veenema 
Office Manager en Chief Happiness Officer MediaCT

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging om weer iets nieuws leren. Tijdens deze opleiding heb ik handvatten gekregen hoe ik werkgeluk kan implementeren binnen MediaCT. Door de Authentieke Dialoog te leren faciliteren zijn mijn luistervaardigheden toegenomen. Mijn collega en ik zitten nu in het werkgeluk team. Ik heb genoten van de warmte, het enthousiasme en de humor. Never a dull moment!

... werkgeluk borgen met begeleiding op maat

Mirande Scheffer 
Chief Happiness Officer Cogas 

Toen ik zocht naar een goede aanpak om werkgeluk te borgen, kwam ik terecht bij Veronique Kilian. Ik wilde niet het wiel opnieuw uitvinden en haar ervaringen met werkgeluk implementeren in onze Cogas organisatie. Ze sluit aan bij de nuchtere no-nonsense houding die we hier in Twente hebben.

Veronique is in staat om mij de structuur te bieden die ik zocht en werkgeluk concreet te maken met heldere handvatten. Ze haalt het beste uit mij. Samen zetten we nu “werkgeluk” op de kaart bij Cogas. We bouwen een fundament voor de lange termijn.

... EEN COMPACTE EN KRACHTIGE ONDERGROND

Vivian Say 
Chief Happiness Officer en Corporate Recruiter Kabisa

Veronique is een enthousiaste en energieke trainer/coach die goed kan meedenken over het corporate werkgeluk van ons bedrijf.

De opleiding is een compacte en krachtige ondergrond voor mijn functie als Chief Happiness Officer. Ik heb extra handvatten om werkgeluk te implementeren en te borgen. En met de Authentieke Dialoog heb ik geleerd dat je gevoelige onderwerpen luchtiger bespreekbaar maakt.”

... VEEL MEER IMPACT DAN VERWACHT

Simone Pailer 
Chief Happiness Officer Centraal Planbureau

“Door deze opleiding heb ik scherp inzicht gekregen hoe ik in de organisatie acties kan ondernemen die serieus genomen worden. Door de gelukscompetenties toe te passen is het effect vergroot. Ik heb ontdekt dat alles wat ik als CHO nu doe veel meer impact heeft. Dat had ik nooit verwacht!

Veronique is oprecht betrokken bij de mensen die ze coacht. Ze benadert alles met realisme en positiviteit. Ze bouwt met iedereen een persoonlijke band op, waardoor het effect van de training optimaal is. Veronique weet het beste uit je te halen. Als CHO kan ik nu nog meer van betekenis zijn voor mijn collega’s.”

... doelgericht aansluiten en echte verbinding

Rashnu Philips 
Software Engineer 

“Ik vond een rol als Chief Happiness Officer wel bij mij passen. Hoewel ik in het begin sterke twijfels had aan mezelf, kreeg ik zeer positieve feedback van mijn werkomgeving toen ik mijn eerste activiteiten ondernam. Ik leerde door een doelgericht plan van aanpak structuur aan te brengen die aansluit bij de behoeften van de medewerkers. Tegelijkertijd ontdekte ik dat ik vrij gemakkelijk verbinding op een diepere laag kan creëren. Wat deze opleiding uniek maakt is de praktische toegepaste spiritualiteit en de brede organisatie-ervaring van Veronique. Ik heb haar ervaren als praktisch, gastvrij en kundig.”

... wat ik leer kan ik écht implementeren in organisaties

Nynke Hoekstra 
Inzetbaarheidscoach 

“De opleiding is goed opgebouwd. Wat ik leer kan ik écht implementeren in organisaties. Veronique brengt je tot een hoger niveau. Ze heeft veel kennis en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.”

... effectief en toepasbaar in elke praktijksituatie

Lena Hillenga 
Trainer | Adviseur | Coach 

Werkgeluk is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Ik wilde graag op een goede en onderbouwde manier hiermee aan de slag. Ik heb geleerd om op een natuurlijke wijze structuur aan te brengen. Het persoonlijke maatwerk, de heldere literatuur en de deskundige supervisie bij casuïstiek hebben geholpen om werkgeluk effectief en toepasbaar te maken in iedere praktijksituatie. De Authentieke Dialoog zorgt voor diepgang waardoor je op een andere laag een gesprek kan voeren.  Genoten van de gastvrijheid, de heerlijke drankjes en de lunches!  

... ben jij de volgende?

Jouw naam 
Teamleider/  Coach / Mangement Assistent / HR

naar Werkgelukdeskundige? Chief Happiness Officer? Gelukscoach?  Teamflow coach?

Veranker het werkgeluk in het management!

... wanneer je serieus aan de slag wilt met werkgeluk

Rianne Hoekman
Teamleider Integraal Kankercentrum Nederland

Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek dat Veronique schreef over werkgeluk gaf me al een goed gevoel. De handvatten die ik in de opleiding heb geleerd om werkgeluk werkbaar te maken hebben me geholpen om werkgeluk te implementeren.

Ik sta sterker, ik kan beter bij mezelf blijven en met vertrouwen het belang van werkgeluk goed onderbouwen. Veronique deelt veel kennis en sluit aan bij wat je nodig hebt. Wanneer je serieus aan de slag wilt als Chief Happiness Officer beveel ik deze training van harte aan.

... tools voor veranderingsmanagement en werkgeluk

Leon Wijnhoven
Oprichter en Chief Technology Officer (CTO) in de directie van Insign.It

“De werkgeluk training is authentiek en erop gericht het beste uit je te halen. Veronique heeft een breed scala aan tools en kennis over verandermanagement en werkgeluk. Ik ben gegroeid in mijn leiderschap, in het enthousiasmeren van anderen en in de openheid met collega’s. Ook de eerste authentieke dialoog heeft van alles geactiveerd. Ik voel me een “rijker innerlijk mens”

... sneller leren om authentiek te presenteren

Manon Kramer
Head of People & Culture, MediaCT

“De kleine groep in deze opleiding heeft eraan bijgedragen om nog sneller te leren, mezelf meer open te stellen en een groot deel van mijn worsteling te overwinnen om authentiek te presenteren en mezelf kwetsbaar op te stellen. De “positiviteitsratio” heeft daar zeker bij geholpen.

Tegen iedereen die deze opleiding zou willen volgen, zou ik zeggen: bij ons was het werkgeluk al goed; wees nieuwsgierig en leer je gelukscompetenties vergroten . En laat je verrassen door de enthousiaste uitreiking van het certificaat aan het eind van deze opleiding!”

... inspiratie voor een vernieuwende visie op werk

Liesbeth van Houten
Afdelingsmanager O&S,  Enexis

Mijn collega vertelde enthousiast over deze opleiding. Ik was op zoek naar inspiratie voor een vernieuwende visie op werk. Veronique is een professional die theorie aan praktische voorbeelden koppelt. Het zweverig wordt van het woord werkgeluk gehaald. Ik focus nu op datgene waar ik me echt mee bezig wil houden.

... collega’s in het MT weten elkaar beter te vinden

Wilfred Korsten
Mede-eigenaar en directeur Insign.It

Ik heb diverse niet-technische opleidingen gedaan. Ik had twijfels om aan deze opleiding te beginnen, want dit soort zaken vind ik vaak te “fluffy”. Maar ik ben positief verrast.

Dit is een van de weinige opleidingen waar ik iets geleerd heb dat ik regelmatig toepas. De aanpak van Veronique om de materie te behandelen heeft me inzicht gegeven om bewuster om te gaan met andere karakters. Ik heb meer rust gekregen en de collega’s in het management weten elkaar beter te vinden.

... ik weet nu hoe ik mijn team naar een hoger doel breng

Najib Akajdah
Product Owner Projectenportaal & Digitale werkmap, DNWG

Na een tip van een  collega die eerder heeft deelgenomen aan deze opleiding besloot ik mee te doen.

De tips, de praktijkervaring, de kennis en de eenvoud waarmee je werkgeluk kan toepassen lieten me zien hoe ik mijn team naar een hoger doel kan brengen. De ervaring die Veronique meegeeft en de gastsprekers dragen niet alleen bij aan geluk op het werk, maar ook privé.”

... werkgeluk ligt binnen handbereik door de manier van trainen

Gelske van Beusekom
Senoir Beleidsadviseur Hoogheemraadschap en de Krimpenerwaard

“Ik had moeite om werkgeluk te ervaren, maar toen ik eenmaal een workshop bij Veronique gevolgd had, wilde ik meer weten.

De werkgeluktraining geeft praktische handvatten en is omlijst met onverwachte attenties. De  boeken en haar energieke en betrokken wijze van trainen laten zien dat werkgeluk binnen handbereik ligt.”

... stap voor stap toewerken naar (ultiem) werkgeluk

Leontien Harsma Kimmel
voormalig MT-lid Riksja Travel en Agile Coach

“Ik wilde meer focus op duurzaam werkgeluk in plaats van alleen resultaten boeken. Ik leerde in deze opleiding om stap voor stap toe te werken naar ultiem werkgeluk. Met veel praktische tools kreeg ik inzicht hoe je dit gemakkelijk, concreet en laagdrempelig maakt. Veronique is een bijzondere en ervaren professional. Zij kijkt naar wie jij bent. Daarom leer je hier een manier die bij bij jou en jouw stijl van leiding geven en coachen past. ”

... # HR Connector

Nico Donselaar
HR Manager  & HR Business Partner

“Werkgeluk is een belangrijke aanvulling voor het werk dat ik doe. ”

... deze opleiding stond al een tijdje op mijn verlanglijstje

Bas Kivit
Change Manager

Een praktische opleiding om meer verdieping en tooling te krijgen. Dit stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het heeft mij verder gebracht in mijn werk als change manager dat ik geleerd heb om de onderstroom te herkennen, de impact van overlevingsgedrag te doorzien, geluksprekken te voeren en de Authentieke Dialoog te faciliteren. Ik heb nu een goed raamwerk om met werkgeluk in mijn organisatie aan de slag te gaan. Op maat gemaakt door de persoonlijke aanpak van Veronique en haar veelzijdige kennis.

... verandering teweeg brengen: no-nonsens, praktisch en met diepgang

Kim van Dam
Senior Manager  

“Ik zocht naar tools en handvatten om werkgeluk op een no-nonsens manier concreter te maken. Dat vond ik in deze opleiding met gelukscompetenties. Ik dacht eerst: het zijn wel veel competenties, maar gedurende de training werden ze steeds duidelijker en praktischer! Naast de diepgang in deze opleiding heb ik veel geleerd van de praktijkvoorbeelden en de “simpele” oefeningen om werkgeluk te laten ervaren en in teams toe te passen. Ik heb genoten van de humor en van de wetenschappelijke kennis. Met kleine stappen kan je werkgeluk al concreet maken en verandering teweeg brengen.”

... weer gelukkig in mijn werk en kan de focus daarop houden

Marion van den Hurk 
Officier van Dienst, brandweervrouw, VRBZO

Toen ik startte was ik bang dat het te zweverig zou zijn. Het voeren van geluksgesprekken bleek een perfecte manier om de verbinding aan te gaan met verschillende leidinggevenden, en zo elkaar beter te leren kennen. Ik had niet verwacht dat het voeren van de Authentieke Dialoog zou passen binnen onze organisatie, maar mijn ongelijk is bewezen en het blijkt wel degelijk veel te brengen. De duidelijke en heldere opbouw, de gastvrijheid en de lekkere lunches en drankjes is afgestemd op de deelnemers. Ik ben weer gelukkig in mijn werk en kan de focus daarop houden. Een absolute aanrader. 

... ben jij de volgende?

Jouw naam 
Teamleider/  Coach / Mangement Assistent / HR

naar Werkgelukdeskundige? Chief Happiness Officer? Gelukscoach?  Teamflow coach?