Semco Style Podcast: werkgeluk, geen schijngeluk

SEMCO STYLE interviewt mij naar aanleiding van het boek Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

In hun nieuwsbrief kondigen zij aan:

Wil je dat je team meer verantwoordelijkheid neemt en tevens gelukkig samenwerkt? Zelforganisatie kan een uitstekend middel zijn om dit doel te behalen. In de nieuwe podcasts van onze podcastserie Semco Style Talks, gaan we in gesprek over hetgeen zelforganisatie betekent binnen teams en wat je hiermee kunt bereiken.

Samen met Veronique Kilian duiken we in het thema werkgeluk en hoe je voorkomt dat dit thema op de werkvloer zorgt voor schijngeluk.

 

In deze aflevering interviewt Farouk mij naar aanleiding van mijn boek Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?
Doorgaans is Luuk ook bij deze interviews, maar omdat Luuk in quarantaine moest ten tijde van dit interview, hoor je collega Axel – die vragen stelt over mijn achtergrond.

Deze aflevering van de Chief Happiness Officer Podcast begint met vragen om mij beter te leren kennen: Hoe ben je auteur geworden? Hoe is het eerste boek ontstaan over de Authentieke Dialoog als coachingsinstrument? Hoe ondersteunt dit psychologische veiligheid? En natuurlijk komt het onderwerp werkgeluk ook aan de orde: wat is het verschil tussen werkgeluk en schijngeluk, en hoe ga je ermee om?

Ga hier naar het interview als je wilt weten hoe je leidinggeeft aan zelforganisatie en werkgeluk:

Het creëren van werkgeluk, geen schijngeluk