Dutch Happiness Week! Hier vind je de webinars op een rij

De Dutch Happiness Week wordt ieder jaar georganiseerd door het Parktheater Eindhoven. Normaal in de theaterzalen en dit jaar volledig online. Tijdens deze Dutch Happiness Week mag ik maar liefst drie webinars geven. De webinars voor jou op een rijtje.

Leiding geven aan gelukkig werkende zelforganiserende teams? De top 5 valkuilen en kansen

Voor mijn derde boek over teams die floreren bestudeerde ik meerdere organisaties waar zelforganiserende teams met plezier werken. Ik interviewde leiders zoals Mark Vletter van Voys, Henny de Haas van Hoppenbrouwers en Leon Wijnhoven van Insign.IT. Welke succesfactoren zorgen ervoor dat teams floreren, met plezier werken en gemakkelijker omgaan met tegenslagen? En welke valkuilen kan je missen als kiespijn?

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Tijdens de Dutch Happiness Week krijg je in dit interactieve webinar een voorproefje krijgt van de 5 cruciale lessen van best practices uit organisaties waar werkplezier en zelforganiserende teams samen gaan. Wat mag niet ontbreken om als team gelukkig te werken? Is zelforganisatie zwemmen of zwermen? Wat is het verschil tussen leegte en ruimte, het scheppen van chaos en speelruimte en het grens tussen laten lijden en leiden?

Laat je inspireren door spraakmakende leiders die eerlijk vertellen over successen en worstelingen, over de moed en de overwinningen in de praktijk. In De Chief Happiness Officer interview ik hen en vraag door tot alle puzzelstukjes helder worden. Meer is te bekijken en te beluisteren op https://trainjegelukscompetenties.nl/podcasts met gasten zoals directeur Frank Veldhof van Hutten, directeur Ralph Deguelle van Kabisa, directeur Marinus Schroevers van ZLM en vele anderen over gelukscompetenties in de praktijk.

19 maart 12.30 – 14.00; aanmelding: klik op Leiding geven aan gelukkige zelforganiserende teams

Werkgeluk op de 1,5 meter

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

De coronacrisis vraagt ons allemaal om anders samen te werken. Thuiswerken kan comfortabel en tegelijkertijd uitputtend zijn. Online samenwerken, beeldbellen en op afstand werken kost veel meer energie. Daar komt nog de stress bij in onzekere tijden. En zoeken naar verbinding op 1,5 meter.

Hoe compenseer je het gemis aan even langsgaan voor een informeel praatje? Hoe maak je toch op een leuke manier verbinding als je veel meer op jezelf terug geworpen wordt? Welke manieren zijn er om de positieve vibe erin te houden? In dit interactieve webinar leer je tijdens deze Dutch Happiness Week minstens drie concrete werkvormen om werkgeluk vitaal te houden, online én offline!

15 maart 13.00 – 14.30: aanmelding: klik op Werkgeluk op de 1,5 meter

Omgaan met verlies in een raakbare samenleving. Een open gesprek met parktheater directeur Giel Pastoor

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Giel Pastoor noemt zichzelf beweegstrateeg in plaats van directeur van het Parktheater. Parktheater met de Dutch Happiness Week een belangrijke podium gegeven aan (werk)geluk. De afgelopen jaren heeft het Parktheater gefloreerd. Maar net als alle andere theaters heeft het Parktheater te maken met de harde klappen die tijdens Corona zijn uitgedeeld. Hoe ga je om met verlies?

20 maart is de internationale dag van het geluk. Doe op deze dag mee met deze LIVE podcast / talkshow over het hoofd boven water te houden, over winnen en verliezen en over de corona maatregelen. Over persoonlijke verliezen en er weer bovenop komen. Hoe heeft Giel Pastoor sinds 2007 een van de grootste theaters in Eindhoven bewogen als beweegstrateeg. Wat beweegt hem nu nog om geluk in te vullen met dit theater?

Ook ontvang je tips over geluksvaardigheden die je tijdens deze coronacrisis helpen. Welke vaardigheden helpen je om beter om te gaan met tegenslagen? Deze gelukscompetentie zijn geïnspireerd op Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!

20 maart 13.00 – 14.30; aanmelding: klik op Talkshow Parktheater Verlies en Gelukscompetenties

Zelf aan de slag met werkgeluk

Stel je cruciale vragen die we behandelen op de tweede dag van de opleiding tot Werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow coach. Meer weten? Kijk op onze site voor meer informatie en de nieuwste data.

Gepassioneerde trainer, Teamcoach, Public Speaker. Facilitator om teams naar meer teamflow te begeleiden. Auteur van de bestseller Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! (top 3 managementboek gehaald) Bedenker van het Feel Fly Flourish stappenplan en 25 gelukscompetenties waarmee ik jou als professional help te floreren door flow te ervaren. Opleider voor Werkgelukdeskundigen en Chief Happiness Officers voor meer werkgeluk voor jezelf, je team en je organisatie.

Ik geloof erin dat iedereen die dat wil geluk kan trainen en dat we daarmee meer energie, meer intelligentie en meer creativiteit kunnen aanboren. Op weg naar Community, Business en gelukkig Samenwerken – Samenleven.

Maak jouw werkgeluk concreet

praktisch toepasbaar – vernieuwend én met praktijkcases

Deel dit bericht

Populair

Categorieën

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen