Always change a winning team

Het is bijna zover: het event van Go4People waar ik ook een interactieve lezing zal geven over gelukkig werkende (zelfsturende) teams…. De titel van het event is gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter Robertson. Robertson deed wetenschappelijk onderzoek naar de teamtalenten: hoe sluiten teamtalenten het beste op elkaar aan? Afhankelijk van het doel van het team, kun je uitstekende talenten bijeen voegen en identificeren. Hij ontwikkelde hiervoor de zogenaamde AEM-Cube en S-curve. Beide modellen heb ik tot nu toe met succes toegepast bij diverse teamcoachingen. Op het seminar van Go4People “Always Change a Winning Team” op 25 januari aanstaande Op het event zal ik er meer over vertellen.

Je krijgt ook de kans om ook andere keuze uit de volgende workshops en lezingen. Je kunt kiezen uit twee lezingen deze middag. Je gaat naar huis met inzichten in de dynamieken van verandering voor individuen, teams en organisaties en wat deze betekenen voor thema’s als leiderschap, samenwerking en strategie, een persoonlijke AEM Cube rapportage én een goodiebag ter waarde van 75 euro. Maak een keuze uit de volgende workshops:

Het verschil tussen falen en floreren bij gelukkig werkende teams

Wat is het verschil tussen falen en floreren bij (zelfsturende) teams? Wat zijn cruciale factoren hoe teams in de flow elkaar vinden? Hoe zorg je ervoor dat talenten op elkaar laten aansluiten in plaats van elkaar in de weg zitten? Hoe kan je geluk in teamverband stimuleren? In deze workshop laat Veronique Kilian, auteur van “Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties”, je kennis maken met bedrijfscases waaruit blijkt hoe geluk werkt in teams!

Creative Change

Creativiteit is essentieel om in te spelen op een steeds veranderend tijdperk. Teams die hun collectieve intelligentie en creativiteit weten te bundelen voor aankomende vernieuwingen zijn ‘The winners of change’. Ervaar in deze workshop de kracht van creativiteit in teams middels gamestorming.

Blijven winnen begint met vitaliteit

Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Aandacht besteden aan de gezondheid van uw medewerkers betaald zich terug. En toch blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat slechts een derde van de beroepsorganisaties wereldwijd beleid heeft om vitaliteit bij de medewerkers te bevorderen. Hoe is dat in uw organisatie? In de workshop Blijven winnen begint met vitaliteit ervaart u hoe de energiebalans in het lichaam gemeten én zonodig hersteld kan worden door het zelfregulerend vermogen van het lichaam te activeren. Laat u verrassen door deze toegankelijke methode, die er toe bijdraagt dat u of uw medewerkers langer energiek en met plezier aan het werk kunnen blijven.

Winnen doe je met elkaar

Eigenaarschap is een veel gehoorde kreet in management land. “Als de mensen maar eigenaarschap zouden tonen, dan…” Maar is dat wel zo? En als het dan waar is, wat staat dat eigenaarschap in de weg? Welke rol heeft u daar in als leidinggevende?In deze workshop gaan we op creatieve wijze aan de slag met eigenaarschap, staan we stil bij een klein beetje theorie en maakt u kennis met tips en tools om het gevoel van eigenaarschap te versterken.

How to become a winning team?

Deze workshop staat stil bij het begrip “winnen”. Wanneer win jij? En wat doet dat met je?We bieden een interactieve sessie waar je ook echt aan het werk wordt gezet – samen en individueel – met als doel jouw eigen rol in groepen en teams beter te begrijpen en uit te kunnen voeren. Methodieken die in deze kennismakingssessie worden toegepast zijn onder andere systemisch werk, introspectie en intervisie.

Voor aanmelding, klik hier.

Maak jouw werkgeluk concreet

praktisch toepasbaar – vernieuwend én met praktijkcases

Deel dit bericht

Populair

Categorieën

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen