Aanbod

Werkgeluk vergroten bij jezelf, je collega's en organisatie?

Ben jij op zoek naar meer werkgeluk?

Gratis Masterclass Werkgeluk

(Theater) Lezing WERKGELUK

ONline Academie

Opleiding Werkgelukdeskundige

Visie Traject

Gratis Adviesgesprek

Incompany training

Waarom de opleiding werkgelukdeskundige? Hoe is het gesteld met het werkgeluk in jouw bedrijf? Is iedereen blij en gelukkig op de werkvloer, of zijn er misschien onderhuids dingen die spelen en aandacht nodig hebben?

Waarom lijden steeds meer mensen aan een burn-out? Hoe voorkom je personeelsverloop? Hoe maak je werkplezier een belangrijk en strategisch doel? Want nog nooit waren zoveel werknemers zo lang afwezig. Stress, hoge werkdruk en verregaande flexibiliteit eisen hun tol.

Je merkt dat de potentie van het team niet gehaald wordt en er zijn klachten en ontevredenheid onder het personeel. Je weet dat het jouw taak is daar verandering in te brengen, maar je weet eigenlijk niet hoe. Je voelt je verantwoordelijk voor het geluksgevoel op de werkvloer, maar je hebt de tools niet de mensen te bereiken en te inspireren. Het wordt tijd voor een verandering. Met een investering in jezelf kun je het hele team gaan aanzetten tot grotere dingen.

Wat levert het je op?

Aanpak

Concrete handvatten én praktijkervaring om werkgeluk te vergroten voor jezelf, je team en je organisatie. Leer wetenschappelijk onderbouwde theorie toe te passen in de praktijk. Van individueel naar corporate werkgeluk met een implementatieplan, 25 cruciale geluksvaardigheden en het trainingsframework feel-fly-flourish. Leer teamflow te faciliteren voor een (zelfsturend) team met praktische geluksmakers en unieke teamcoachingsmethodes zoals de Authentieke Dialoog.

De opleiding bestaat uit drie dagen en een coachingsgesprek. De drie dagen zijn verspreid over een kwartaal, zodat je in de tussentijd zelf aan de slag kan met werkgeluk in je eigen omgeving. Voorafgaand lees je het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! en Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog.

Je krijgt persoonlijke ondersteuning, en je kunt proeven van praktijkvoorbeelden  van organisaties die al met werkgeluk werken.

Na het volgen van de opleiding werkgelukdeskundige weet je:

Persoonlijke begeleiding op maat

Ben je op zoek naar meer ondersteuning bij het invullen van je rol als Chief Happiness Officer

Is jouw organisatie toe aan werkgeluk? En wil je hulp bij het  bespreekbaar maken van werkgeluk binnen jouw organisatie.

Wil je graag een bijdrage leveren vanuit jouw rol als CHO om werkgeluk te borgen. Dit kan soms spannend zijne en iedere CHO krijgt te maken met referentiekaders van medewerkers over werkgeluk en “zweverigheid” of andere vooroordelen.

In een op maat gemaakte ondersteuningstraject komen op haar verzoek vragen aan de orde zoals:

Aanpak

Je krijgt persoonlijke ondersteuning, en je kunt proeven van praktijkvoorbeelden  van organisaties die al met werkgeluk werken.

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen

Theatercollege

"De kunst van het liefhebben"

00
dagen
00
uren
00
min.
00
sec.
Je hebt deze theaterlezing gemist, meld je aan voor mijn volgende theaterlezing volgend jaar en pak de vroegboekkorting!