Vitaal thuiswerk geluk

De coronacrisis vraagt ons om anders samen te werken. Zeker 50% van de medewerkers gaat – al dan niet verplicht – meer thuiswerken. Comfortabel en tegelijkertijd uitputtend. Online samenwerken, beeldbellen en op afstand werken kost veel meer energie. Daar komt nog de stress bij in onzekere tijden. En zoeken naar verbinding op 1,5 meter. Hoe houdt je je werkgeluk vitaal? Ervaar het zelf in deze interactieve theaterlezing.

Humor op het werk

Werkgeluk betekent ook samen lachen. Lachen is een van de effectieve manieren om je immuunsysteem een boost te geven én om (online) verbinding te maken. Veronique leert je de kunst om met humor herkenbare en tegelijkertijd absurde situaties te raken.

Werken aan verbinding en teambuilding als je vanzelf zelforganiserend wordt.

Wie mist het om meer te bewegen en even langsgaan voor een informeel praatje? Hoe maak je toch op een leuke manier verbinding als je veel meer op jezelf terug geworpen wordt? Welke manieren zijn er om de positieve vibe erin te houden? Je gaat naar huis met minstens drie concrete werkvormen die je online én offline kan gebruiken.

Gratis vragenlijst

Deelnemers aan deze workshop ontvangen aan een gratis vragenlijst om hun gelukscompetenties in kaart te brengen en te verdiepen.

Top 3 managementboek

Veronique is auteur diverse boeken. Het boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! haalde de top 3 van de managementboek bestsellerlijst top 100. Het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog staat boordevol tips en inzichten om een team te begeleiden naar teamflow en co-creatie.

Lessen uit de praktijk van leiders in de podcast

Hoe breng je gelukscompetenties in de praktijk? Veronique deelt inspiratie van spraakmakende leiders die eerlijk vertellen over successen en worstelingen, over de moed en de overwinningen in de praktijk. Veronique interviewt en wordt geïnterviewd in De Chief Happiness Officer Podcast.. Hoe je met je team naar teamflow gaat. Hoe je met zelforganisatie wél werkgeluk en creativiteit kan losmaken. Met gasten zoals oprichter/directeur Mark Vletter van Voys, directeur Frank Veldhof van Hutten en vele anderen over gelukscompetenties in de praktijk. Te bekijken en luisteren op https://trainjegelukscompetenties.nl/podcasts

Cabaratier, Spreker, trainer, teamcoach `

Veronique is een veelgevraagd spreker over werkgeluk op congressen en in organisaties. Ze trainde het voeren van het echte gesprek met werkgeluk aan managers. Ze gaf Masterclasses Werkgeluk met leidinggevenden voor hun afdeling. Binnenkort geeft zij voor de 9e keer de opleiding tot werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow coach.

Sociologe Veronique Kilian vertaalt theorie en wetenschappelijke fundering naar praktisch toepasbare handvatten. Ze weet de harde en zachte kant goed te combineren en durft out-of-the-box interventies in te zetten als dit leidt tot beter resultaat.

Wil je iemand aanbevelen of wil je ook in De Chief Happiness Officer Podcast?